Başkan Ercengiz, “Kazanan kentimiz olsun”

Gündem 08.02.2024 - 13:27, Güncelleme: 08.02.2024 - 13:27
 

Başkan Ercengiz, “Kazanan kentimiz olsun”

Mahalle muhtarları ve meclis üyeleriyle yemekte bir araya gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “İnşallah yapılacak seçimlerde herkesin gönlüne göre olsun, kazanan kendimiz değil kentimiz olsun” dedi.
Burdur Belediye tarafından Mahalle Muhtarları ve Belediye Meclis üyeleri onuruna yemek düzenlendi. Burdur Belediyesi Susamlık Tesislerinde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Hülya Eraslan ve Ali Say, Belediye Meclis üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.   Yemekte konuşan Başkan Ercengiz, “Burdur’un en önemli özelliklerinden bir tanesi de gerçekten hoşgörünün üretilebildiği ve bugün seçimin yapılıp ertesi gün tüm siyasi partilere inanların kol kola girip ortak paydada buluşabildiği güzel bir şehir. Umut ediyor ve inanıyorum ki geriye kalan 50 günlük süre içerisinde biz yine bizlere yakışan şekliyle tüm seçime giren arkadaşlar bu seçim sürecini götürecek ve 31 Mart akşamı sadece vatandaşımızın tercihi ve teveccühü kimden yana olursa ertesi sabah bırakılan yerden başlanarak devam edilecek bir yarış olduğunu düşünüyorum. Bu akşam burada bulunan yeniden aday olmayan belediye meclis üyesi ve muhtar arkadaşlarıma şahsım ve kentim adına teşekkür ediyorum. Zor bir dönem atlattık, zor günler yaşadık bu süreç içerisinde herkes üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi. Bu şehre vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah yapılacak seçimlerde herkesin gönlüne göre olsun, kazanan kendimiz değil kentimiz olsun.” diye konuştu. Programın sonunda Başkan Ercengiz, Burdur’a hizmet eden mahalle muhtarları ve belediye meclis üyelerine plaket takdim etti.
Mahalle muhtarları ve meclis üyeleriyle yemekte bir araya gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “İnşallah yapılacak seçimlerde herkesin gönlüne göre olsun, kazanan kendimiz değil kentimiz olsun” dedi.

Burdur Belediye tarafından Mahalle Muhtarları ve Belediye Meclis üyeleri onuruna yemek düzenlendi. Burdur Belediyesi Susamlık Tesislerinde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Hülya Eraslan ve Ali Say, Belediye Meclis üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.  
Yemekte konuşan Başkan Ercengiz, “Burdur’un en önemli özelliklerinden bir tanesi de gerçekten hoşgörünün üretilebildiği ve bugün seçimin yapılıp ertesi gün tüm siyasi partilere inanların kol kola girip ortak paydada buluşabildiği güzel bir şehir. Umut ediyor ve inanıyorum ki geriye kalan 50 günlük süre içerisinde biz yine bizlere yakışan şekliyle tüm seçime giren arkadaşlar bu seçim sürecini götürecek ve 31 Mart akşamı sadece vatandaşımızın tercihi ve teveccühü kimden yana olursa ertesi sabah bırakılan yerden başlanarak devam edilecek bir yarış olduğunu düşünüyorum. Bu akşam burada bulunan yeniden aday olmayan belediye meclis üyesi ve muhtar arkadaşlarıma şahsım ve kentim adına teşekkür ediyorum. Zor bir dönem atlattık, zor günler yaşadık bu süreç içerisinde herkes üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi. Bu şehre vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah yapılacak seçimlerde herkesin gönlüne göre olsun, kazanan kendimiz değil kentimiz olsun.” diye konuştu.
Programın sonunda Başkan Ercengiz, Burdur’a hizmet eden mahalle muhtarları ve belediye meclis üyelerine plaket takdim etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.