VALİ ÖKSÜZ'DEN HUBUBAT PAZARINA ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.02.2024 - 15:13, Güncelleme: 08.02.2024 - 15:13
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN HUBUBAT PAZARINA ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, “Burdur Hububat Pazarını” ziyaret ederek, incelemede bulundu.
Tarım ve hayvancılığın önemli bir potansiyele sahip olduğu İlimizde, bu alandaki önemli ticari merkezlerden biri olan hububat pazarına ziyaret gerçekleştiren Vali Öksüz, bir süre esnaflarla sohbet etti. Burdur'un öne çıkan tarımsal ürünleri, güncel hububat fiyatları, pazar ve verim durumuyla ilgili bilgiler aldı.   Göreve başladığı günden itibaren tüm kesimlerle bir araya gelmeye devam eden, bulduğu her fırsatta halkla iç içe olan Vali Öksüz, bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaretlerle Burdurluların görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.   Bugün de Hububat Pazarı esnafıyla buluşan Vali Öksüz, işyerlerinde bir süre görüşerek sohbet ettiği esnaflara hayırlı, bereketli alışverişler diledi.   Ziyarette Sn. Valimize İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik eşlik etti.
Burdur Valisi Türker Öksüz, “Burdur Hububat Pazarını” ziyaret ederek, incelemede bulundu.

Tarım ve hayvancılığın önemli bir potansiyele sahip olduğu İlimizde, bu alandaki önemli ticari merkezlerden biri olan hububat pazarına ziyaret gerçekleştiren Vali Öksüz, bir süre esnaflarla sohbet etti. Burdur'un öne çıkan tarımsal ürünleri, güncel hububat fiyatları, pazar ve verim durumuyla ilgili bilgiler aldı.

 

Göreve başladığı günden itibaren tüm kesimlerle bir araya gelmeye devam eden, bulduğu her fırsatta halkla iç içe olan Vali Öksüz, bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaretlerle Burdurluların görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

 

Bugün de Hububat Pazarı esnafıyla buluşan Vali Öksüz, işyerlerinde bir süre görüşerek sohbet ettiği esnaflara hayırlı, bereketli alışverişler diledi.

 

Ziyarette Sn. Valimize İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.