Bucak’ta meyve yüklü tır devrildi 3 yaralı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.02.2024 - 08:14, Güncelleme: 09.02.2024 - 09:14
 

Bucak’ta meyve yüklü tır devrildi 3 yaralı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Antalya – Burdur karayolunda meyve yüklü yıl kaza yaptı 3 kişi yaralandı.
Kaza gece saat 03:00 sıralarında Antalya – Burdur karayolunda Bucak ilçesinin Boğazköy yakınlarında meydana geldi. Antalya’dan Burdur yönüne giden Necip Fakı yönetimindeki 33 AAF 886 plakalı tır sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu kaza yaptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada tırda sıkışan sürücü Necip Fakı ve tırda bulunan Mustafa ve Cengiz Fakı Bucak Belediyesi kurtarma ekiplerince kurtarıldı. Yaralılara sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinden sonra Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan üç kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.    
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Antalya – Burdur karayolunda meyve yüklü yıl kaza yaptı 3 kişi yaralandı.

Kaza gece saat 03:00 sıralarında Antalya – Burdur karayolunda Bucak ilçesinin Boğazköy yakınlarında meydana geldi. Antalya’dan Burdur yönüne giden Necip Fakı yönetimindeki 33 AAF 886 plakalı tır sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu kaza yaptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada tırda sıkışan sürücü Necip Fakı ve tırda bulunan Mustafa ve Cengiz Fakı Bucak Belediyesi kurtarma ekiplerince kurtarıldı. Yaralılara sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinden sonra Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada yaralanan üç kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.