BAŞKAN EMRULAH ÜNAL’DAN ADAYLIK SONRASI İLK AÇIKLAMA

Gündem 11.02.2024 - 15:31, Güncelleme: 11.02.2024 - 15:32
 

BAŞKAN EMRULAH ÜNAL’DAN ADAYLIK SONRASI İLK AÇIKLAMA

Bucak Belediye Başkanı ve 2024 yerel seçimlerinde Ak Partiden Bucak için yeniden başkan adayı gösterilen Emrullah Ünal, adaylığının açıklanmasında sonra ilk açıklamasını yaptı. Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada;
“Kıymetli Bucaklı Hemşerilerim; Beş yıldır hizmetle müşerref olduğumuz, emanet bilerek gözümüz gibi baktığımız, gündüz oturmayıp gece uyumadığımız, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilerek gayret mevzisi kabul ettiğimiz, ana kucağımız baba ocağımız Bucak’ımızın beş yıl daha emrindeyiz inşallah. Bugünden itibaren kentine sahip çıkan, oyuna sahip çıkan Bucak gönüllüleriyle onbinlerle Bucak’ımızda yatırımların ve kazanımların devamı için projelerimizle bir kez daha yola çıkıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Kardeşlerim; 2019 yılında başlayan Bucak yolculuğumuzun her gününü hep çok çalışarak geçirdik. Aradan geçen 5 yılda saymakla bitmez eserlerimizle, hayata geçirdiğimiz nice projelerimizle, eşine ender rastlanır bir değişim ve dönüşüm serüveniyle herkesin ve herkesimin örnek olarak gösterdiği Bucak Modeli Belediyecilik pratiğini ortaya çıkarmış olmanın tarifsiz onurunu yaşıyoruz. Yolun en başında önce şehrin potansiyeline inandık. En büyük gücümüz gönüllerdeki sevgilerdi. Kalpleri bir ideal etrafında birleştirdik. Sonra hep birlikte hedeflerimize yürüdük. Kazanan şehrimiz oldu. Yeni dönemde de Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile aziz şehrimiz Bucak’ımızı eser yatırımlarımızla kalkındırmaya ve kadim şehrimizi nakış nakış işlemeye devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar”diyor. Bizde Bucak için aşkla yola çıktık, sevgiyle çalıştık; 5 yılda güzel Bucak’ımıza yeni projeler kazandırdık. Örnek teşkil ettik, ilklere imzamızı attık. Hizmette sınır tanımadık ve hep daha iyisi için mücadele ettik. Gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket edip halkımızın kalplerine dokunduk. Sadece bir belediye olmadık halkıyla iç içe olan “Senin Belediyen” “Herkesin Belediyesi” olduk. Kıymetli Dostlar, Bugünden itibaren kırgınlık, küskünlük, kızgınlık bitmiştir. Bugünden itibaren fitne, fesat, nifak bitmiştir. Bugünden itibaren birlik, beraberlik ve kardeşlik kazanmıştır. Cenab-ı Allah’ın lütfu, hemşehrilerimizin teveccühü, AK Parti’mizin takdiri, yol ve kader arkadaşlığından iftihar ettiğim Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Bucak Belediye Başkanlığına yeniden adaylığımız bir kez daha hepimize hayırlı olsun. Bucak’ımıza hizmet yolunda durmadan, yorulmadan, dinleyerek, anlayarak, çözümler üreterek, gönüller yaparak çalışmaya devam edeceğiz. Enerjimiz var, kalbimizde şehrimize ve insanımıza dair derin bir sevgi var. İnanıyoruz, yeniden başaracağız. Kıymetli hemşerilerim, kardeşlerim, ablalarım, abilerim, genç kardeşlerim, Bu kutlu yolda benimle yürümeye var mısınız? Hakça, adaletle ve yetim hakkını gözeterek, Bucak’ımızı hep birlikte bir 5 yıl daha yönetmeye var mısınız? Öğrencinin, gençlerin, kadınların, engellilerin, çiftçinin, esnafın, emeklinin yanında olup, kentimizi yönetmeye var mısınız? Sizlerle gurur duyuyorum. Burada yankılanan gür sesi herkesin duyduğuna yürekten inanıyorum. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. dedi. 
Bucak Belediye Başkanı ve 2024 yerel seçimlerinde Ak Partiden Bucak için yeniden başkan adayı gösterilen Emrullah Ünal, adaylığının açıklanmasında sonra ilk açıklamasını yaptı. Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada;

“Kıymetli Bucaklı Hemşerilerim;

Beş yıldır hizmetle müşerref olduğumuz, emanet bilerek gözümüz gibi baktığımız, gündüz oturmayıp gece uyumadığımız, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilerek gayret mevzisi kabul ettiğimiz, ana kucağımız baba ocağımız Bucak’ımızın beş yıl daha emrindeyiz inşallah. Bugünden itibaren kentine sahip çıkan, oyuna sahip çıkan Bucak gönüllüleriyle onbinlerle Bucak’ımızda yatırımların ve kazanımların devamı için projelerimizle bir kez daha yola çıkıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

Kardeşlerim;

2019 yılında başlayan Bucak yolculuğumuzun her gününü hep çok çalışarak geçirdik. Aradan geçen 5 yılda saymakla bitmez eserlerimizle, hayata geçirdiğimiz nice projelerimizle, eşine ender rastlanır bir değişim ve dönüşüm serüveniyle herkesin ve herkesimin örnek olarak gösterdiği Bucak Modeli Belediyecilik pratiğini ortaya çıkarmış olmanın tarifsiz onurunu yaşıyoruz. Yolun en başında önce şehrin potansiyeline inandık. En büyük gücümüz gönüllerdeki sevgilerdi. Kalpleri bir ideal etrafında birleştirdik. Sonra hep birlikte hedeflerimize yürüdük. Kazanan şehrimiz oldu. Yeni dönemde de Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile aziz şehrimiz Bucak’ımızı eser yatırımlarımızla kalkındırmaya ve kadim şehrimizi nakış nakış işlemeye devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar”diyor. Bizde Bucak için aşkla yola çıktık, sevgiyle çalıştık; 5 yılda güzel Bucak’ımıza yeni projeler kazandırdık. Örnek teşkil ettik, ilklere imzamızı attık. Hizmette sınır tanımadık ve hep daha iyisi için mücadele ettik. Gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket edip halkımızın kalplerine dokunduk. Sadece bir belediye olmadık halkıyla iç içe olan “Senin Belediyen” “Herkesin Belediyesi” olduk.

Kıymetli Dostlar,

Bugünden itibaren kırgınlık, küskünlük, kızgınlık bitmiştir. Bugünden itibaren fitne, fesat, nifak bitmiştir. Bugünden itibaren birlik, beraberlik ve kardeşlik kazanmıştır. Cenab-ı Allah’ın lütfu, hemşehrilerimizin teveccühü, AK Parti’mizin takdiri, yol ve kader arkadaşlığından iftihar ettiğim Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Bucak Belediye Başkanlığına yeniden adaylığımız bir kez daha hepimize hayırlı olsun. Bucak’ımıza hizmet yolunda durmadan, yorulmadan, dinleyerek, anlayarak, çözümler üreterek, gönüller yaparak çalışmaya devam edeceğiz. Enerjimiz var, kalbimizde şehrimize ve insanımıza dair derin bir sevgi var. İnanıyoruz, yeniden başaracağız.

Kıymetli hemşerilerim, kardeşlerim, ablalarım, abilerim, genç kardeşlerim,

Bu kutlu yolda benimle yürümeye var mısınız? Hakça, adaletle ve yetim hakkını gözeterek, Bucak’ımızı hep birlikte bir 5 yıl daha yönetmeye var mısınız? Öğrencinin, gençlerin, kadınların, engellilerin, çiftçinin, esnafın, emeklinin yanında olup, kentimizi yönetmeye var mısınız? Sizlerle gurur duyuyorum. Burada yankılanan gür sesi herkesin duyduğuna yürekten inanıyorum. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. dedi. 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.