Burdur'da AK Parti adayları tanıtıldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.02.2024 - 21:06, Güncelleme: 11.02.2024 - 21:12
 

Burdur'da AK Parti adayları tanıtıldı

BURDUR'da AK Parti ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı yapıldı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Yalçın, "Mazlumun kılına zarar gelse Cumhurbaşkanımız onu gür bir sedayla savunmaktan hiçbir zaman geri durmamıştır. Yanı başımızda bir insanlık dramı yaşanıyor. İsrail dünyanın gözünün içine baka baka bir katliam yapıyor. Filistinli 27 bin insan maalesef hayatını kaybetti. Bakın bakalım hangi ülkelerden ses çıkıyor? Hangi devlet başkanı Filistin için mücadele ediyor? Türkiye'den ve Recep Tayyip Erdoğan'dan başkasını göremezsiniz bu saflarda çünkü batının ve Avrupa'nın verilmiş sözleri ya da ödenmemiş borçları vardır İsrail'e. Yüzleri yok insan hakkını savunmaya. Yaşanan tüm zulümleri, zalimleri bu kürsüden bir kez daha lanetliyorum" dedi. Demokrasilerde her seçimin vatandaşın ülkesini yöneten hükümetten ve şehirlerini yöneten yerel idarelerden hesap sorduğu, muhasebe ve murakabe vazifesini yerine getirdiği kritik eşikler olduğunu vurgulayan Yalçın, "Bir önceki seçimlerde belediyeleri bizden devralanların şehirlerimize 5 yıl kaybettirme dışında hiçbir katkıları olmadığını hep beraber gördük. İşte bu sebeple 'gerçek belediyecilik' diyoruz. Amacımız, şehirlerimizi ve insanlarımızı bu hizmetsizlik girdabından, bu şov ve ajans belediyeciliği sahtekarlığından kurtarmaktan ibarettir. Çünkü eser ortaya koyamamanın, halka hizmet getirememenin hiçbir bahanesi olmaz, olamaz" diye konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın'ın konuşmasının ardından ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı. Bucak'ta Emrullah Ünal, Gölhisar'da İbrahim Sertbaş, Ağlasun'da Ali Ulusoy, Altınyayla'da Ahmet Serttaş, Çavdır'da Adem Göçer, Çeltikçi'de Ahmet Ali Akyel, Karamanlı'da Fatih Selimoğlu, Kemer'de İsmail Asan, Tefenni'de Onur Çelik, Yeşilova'da Nuri Özbek ilçe belediye başkan adayları olarak açıklanırken, belde belediye başkan adayları ise Kızılkaya'da Abdurrahman Karaboğa, Kocaaliler'de İlyas Delen, Söğüt'te Yusuf Akkaya ve Yusufça'da Ali Coşkun oldu. (DHA)  
BURDUR'da AK Parti ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Yalçın, "Mazlumun kılına zarar gelse Cumhurbaşkanımız onu gür bir sedayla savunmaktan hiçbir zaman geri durmamıştır. Yanı başımızda bir insanlık dramı yaşanıyor. İsrail dünyanın gözünün içine baka baka bir katliam yapıyor. Filistinli 27 bin insan maalesef hayatını kaybetti. Bakın bakalım hangi ülkelerden ses çıkıyor? Hangi devlet başkanı Filistin için mücadele ediyor? Türkiye'den ve Recep Tayyip Erdoğan'dan başkasını göremezsiniz bu saflarda çünkü batının ve Avrupa'nın verilmiş sözleri ya da ödenmemiş borçları vardır İsrail'e. Yüzleri yok insan hakkını savunmaya. Yaşanan tüm zulümleri, zalimleri bu kürsüden bir kez daha lanetliyorum" dedi.

Demokrasilerde her seçimin vatandaşın ülkesini yöneten hükümetten ve şehirlerini yöneten yerel idarelerden hesap sorduğu, muhasebe ve murakabe vazifesini yerine getirdiği kritik eşikler olduğunu vurgulayan Yalçın, "Bir önceki seçimlerde belediyeleri bizden devralanların şehirlerimize 5 yıl kaybettirme dışında hiçbir katkıları olmadığını hep beraber gördük. İşte bu sebeple 'gerçek belediyecilik' diyoruz. Amacımız, şehirlerimizi ve insanlarımızı bu hizmetsizlik girdabından, bu şov ve ajans belediyeciliği sahtekarlığından kurtarmaktan ibarettir. Çünkü eser ortaya koyamamanın, halka hizmet getirememenin hiçbir bahanesi olmaz, olamaz" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın'ın konuşmasının ardından ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı. Bucak'ta Emrullah Ünal, Gölhisar'da İbrahim Sertbaş, Ağlasun'da Ali Ulusoy, Altınyayla'da Ahmet Serttaş, Çavdır'da Adem Göçer, Çeltikçi'de Ahmet Ali Akyel, Karamanlı'da Fatih Selimoğlu, Kemer'de İsmail Asan, Tefenni'de Onur Çelik, Yeşilova'da Nuri Özbek ilçe belediye başkan adayları olarak açıklanırken, belde belediye başkan adayları ise Kızılkaya'da Abdurrahman Karaboğa, Kocaaliler'de İlyas Delen, Söğüt'te Yusuf Akkaya ve Yusufça'da Ali Coşkun oldu. (DHA)

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.