KONAK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI AYHAN OKTAY YARIM ASIRDIR YAŞADIĞIM MAHALLEME HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 12.02.2024 - 16:18, Güncelleme: 12.02.2024 - 16:26
 

KONAK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI AYHAN OKTAY YARIM ASIRDIR YAŞADIĞIM MAHALLEME HİZMET ETMEK İSTİYORUM

31 Mart yerel seçimlerinde Konak Mahallesinden Muhtar adaylığını açıklayan Ayhan Oktay, doğduğu, büyüdüğü, gençliğinin geçtiği yarım asırlık yaşadığı mahallesine hizmet etmek amacıyla severek yapmış olduğu Tüv Türk Araç Muayene İstasyonu’ndan emekli olarak muhtar adayı olduğunu belirtti.
Konak Mahallesinden muhtar adayı olan Ayhan Oktay “Konak Mahallesinde doğdum, küçük yaşlardan bu tarafa hemen hemen mahallemde yaşayan herkesi çok iyi tanıyorum. Bu güne kadar mahallemize hizmet etmiş, ebediyete intikal etmiş tüm muhtarlarımıza Allahtan rahmet, hayatta olanlara sağlık sıhhat diliyorum. Bu güne kadar Konak Mahallemize yapılmış hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halkın teveccühü ile seçilmem halimde mahallemiz için el ele vererek tüm mahalle halkı ile birlikte ne yapılması gerekiyorsa yapma gayreti içerisinde olacağım. Eksikleri beraber tespit edip, beraber çözüm bulacağız, İlçemizin en eski ve köklü mahallelerinden birisi olan Konak Mahallesini gelecek kuşaklarımıza en iyi şekilde taşıyacağız” dedi. AYHAN OKTAY KİMDİR?.     İlçemizde 1953 yılının başında yaşanan sel afetinden sonra Konak Mahallemize yerleşen Hazırevlat kızı Şerife Oktay’ın torunuyum. Yarım asırdır yaşadığım mahallemi biliyor, komşularımı tanıyorum. 1970 yılında Konak Mahallemizde doğdum. 53 yıllık yaşamım Hökez dağımızın yamaçlarına serpilmiş bu güzel mahallemde geçti. Yani Konak Mahallemizle birlikte büyüdük. Sokağının masumiyeti kadar insanlarının samimiyetine yarım asırlık şahitliğim var. Onların sevgi ve şefkatini hep yanımda hissettim. Kısacası bu güzel mahalleye derin bir vefa borcum var. Hizmet alan yaşanabilir bir yöremiz olsun istiyorum. Bu umuduma sarılıp mahalleme dair hayallerimi gerçekleştirmek ve borcumu ödemek arzusundayım. Önümüzdeki mahalli idareler seçiminde mahallemizin muhtarlığına adayım. Önce Rabbimin rızası sonra sizlerin teveccühü ile şahsıma emanet edilecek böyle bir sorumluluğu hakkıyla yerine getireceğime komşularım önünde söz veriyorum.
31 Mart yerel seçimlerinde Konak Mahallesinden Muhtar adaylığını açıklayan Ayhan Oktay, doğduğu, büyüdüğü, gençliğinin geçtiği yarım asırlık yaşadığı mahallesine hizmet etmek amacıyla severek yapmış olduğu Tüv Türk Araç Muayene İstasyonu’ndan emekli olarak muhtar adayı olduğunu belirtti.

Konak Mahallesinden muhtar adayı olan Ayhan Oktay “Konak Mahallesinde doğdum, küçük yaşlardan bu tarafa hemen hemen mahallemde yaşayan herkesi çok iyi tanıyorum. Bu güne kadar mahallemize hizmet etmiş, ebediyete intikal etmiş tüm muhtarlarımıza Allahtan rahmet, hayatta olanlara sağlık sıhhat diliyorum. Bu güne kadar Konak Mahallemize yapılmış hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halkın teveccühü ile seçilmem halimde mahallemiz için el ele vererek tüm mahalle halkı ile birlikte ne yapılması gerekiyorsa yapma gayreti içerisinde olacağım. Eksikleri beraber tespit edip, beraber çözüm bulacağız, İlçemizin en eski ve köklü mahallelerinden birisi olan Konak Mahallesini gelecek kuşaklarımıza en iyi şekilde taşıyacağız” dedi.

AYHAN OKTAY KİMDİR?.    

İlçemizde 1953 yılının başında yaşanan sel afetinden sonra Konak Mahallemize yerleşen Hazırevlat kızı Şerife Oktay’ın torunuyum. Yarım asırdır yaşadığım mahallemi biliyor, komşularımı tanıyorum.

1970 yılında Konak Mahallemizde doğdum. 53 yıllık yaşamım Hökez dağımızın yamaçlarına serpilmiş bu güzel mahallemde geçti. Yani Konak Mahallemizle birlikte büyüdük. Sokağının masumiyeti kadar insanlarının samimiyetine yarım asırlık şahitliğim var. Onların sevgi ve şefkatini hep yanımda hissettim. Kısacası bu güzel mahalleye derin bir vefa borcum var. Hizmet alan yaşanabilir bir yöremiz olsun istiyorum. Bu umuduma sarılıp mahalleme dair hayallerimi gerçekleştirmek ve borcumu ödemek arzusundayım.

Önümüzdeki mahalli idareler seçiminde mahallemizin muhtarlığına adayım. Önce Rabbimin rızası sonra sizlerin teveccühü ile şahsıma emanet edilecek böyle bir sorumluluğu hakkıyla yerine getireceğime komşularım önünde söz veriyorum.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.