VALİ ÖKSÜZ’DEN SULUDERE KÖYÜNE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.02.2024 - 11:36, Güncelleme: 13.02.2024 - 11:36
 

VALİ ÖKSÜZ’DEN SULUDERE KÖYÜNE ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, Suludere Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu, Şehit Ailesi ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerle hakla iç içe olmaya özen gösteren, toplumun geniş kesimleri ile bir araya gelerek, talep ve istekleri, görüş ve önerileri yerinde dinlemeye devam eden Vali Öksüz, bu kapsamda Suludere Köyü’ne ziyaret gerçekleştirdi.   Köye gelişinde Muhtar Hüsamettin Şahin ve köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Öksüz ilk olarak köy merkezinde vatandaşlarla buluşarak talep ve isteklerini dinledi. Programının devamında Şehidimiz Ümit Alyanak’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.   Vali Öksüz Suludere halkıyla buluşmasında yaptığı konuşmada; “Amacımız sizlerle sohbet etmek bir ihtiyacınız, talebiniz ve bize iletmek istediğiniz hususlar varsa dinlemek, elimizden geldiğince de çözüm bulmak, gerekeni yapmak için buradayız. Sağolun var olun. Bizi bugün burada çok güzel bir ilgiyle karşıladığınız için hepinizden Allah razı olsun.   Biz size hizmet etmekle görevli insanlarız, siz iyiyseniz, mutluysanız, huzurluysanız bizde huzurluyuz, mutluyuz. Yeter ki huzur içerisinde olun, devletin getirdiği hizmetlerden en üst düzeyde faydalanın bunu isteriz. Bunun için de bugün burada sizleri ziyaret ediyoruz.   Ben çok fazla sözü uzatmadan, sizlerin talepleri istekleri varsa dinlemek istiyorum. Talep istek olması da  gerekmez duygularınızı ifade etmek istiyorsanız onları da dinleriz. Sonra da burada bir şehit ailemizi ziyaret edeceğiz. Öncelikle muhtarımıza bir söz verelim muhtarımız ne diyecek sonra da sizlere söz almak isteyenlere söz verelim.’ Diyerek konuşmasını tamamladı.   Programının devamında Şehidimiz Ümit Alyanak’ın Annesi Vesile Alyanak ve Babası Mustafa Alyanak’ı evlerinde ziyaret eden Vali Öksüz, kıymetli şehit ailemizin hayır duasını aldı.   Şehitlerimizin aziz hatırasının asla unutulmayacağını ifade eden Vali Öksüz, bizlere düşen onların bize emanet ettiği ailelerinin yanlarında olmaktır diyerek, her daim kapılarının, gönüllerinin kendilerine açık olduğunu söyledi.     Vali Öksüz’e Suludere Köyü programında, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder ve İl Özel idaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav eşlik etti.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, Suludere Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu, Şehit Ailesi ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle hakla iç içe olmaya özen gösteren, toplumun geniş kesimleri ile bir araya gelerek, talep ve istekleri, görüş ve önerileri yerinde dinlemeye devam eden Vali Öksüz, bu kapsamda Suludere Köyü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

 

Köye gelişinde Muhtar Hüsamettin Şahin ve köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Öksüz ilk olarak köy merkezinde vatandaşlarla buluşarak talep ve isteklerini dinledi. Programının devamında Şehidimiz Ümit Alyanak’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.

 

Vali Öksüz Suludere halkıyla buluşmasında yaptığı konuşmada; “Amacımız sizlerle sohbet etmek bir ihtiyacınız, talebiniz ve bize iletmek istediğiniz hususlar varsa dinlemek, elimizden geldiğince de çözüm bulmak, gerekeni yapmak için buradayız. Sağolun var olun. Bizi bugün burada çok güzel bir ilgiyle karşıladığınız için hepinizden Allah razı olsun.

 

Biz size hizmet etmekle görevli insanlarız, siz iyiyseniz, mutluysanız, huzurluysanız bizde huzurluyuz, mutluyuz. Yeter ki huzur içerisinde olun, devletin getirdiği hizmetlerden en üst düzeyde faydalanın bunu isteriz. Bunun için de bugün burada sizleri ziyaret ediyoruz.

 

Ben çok fazla sözü uzatmadan, sizlerin talepleri istekleri varsa dinlemek istiyorum. Talep istek olması da  gerekmez duygularınızı ifade etmek istiyorsanız onları da dinleriz. Sonra da burada bir şehit ailemizi ziyaret edeceğiz. Öncelikle muhtarımıza bir söz verelim muhtarımız ne diyecek sonra da sizlere söz almak isteyenlere söz verelim.’ Diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Programının devamında Şehidimiz Ümit Alyanak’ın Annesi Vesile Alyanak ve Babası Mustafa Alyanak’ı evlerinde ziyaret eden Vali Öksüz, kıymetli şehit ailemizin hayır duasını aldı.

 

Şehitlerimizin aziz hatırasının asla unutulmayacağını ifade eden Vali Öksüz, bizlere düşen onların bize emanet ettiği ailelerinin yanlarında olmaktır diyerek, her daim kapılarının, gönüllerinin kendilerine açık olduğunu söyledi.

 

 

Vali Öksüz’e Suludere Köyü programında, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder ve İl Özel idaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav eşlik etti.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.