Afyonkarahisar- İzmir karayolunda restoranın asma tavanı çöktü; 11 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.02.2024 - 20:56, Güncelleme: 13.02.2024 - 20:56
 

Afyonkarahisar- İzmir karayolunda restoranın asma tavanı çöktü; 11 yaralı

Afyonkarahisar- İzmir karayolunda restoranın asma tavanı çöktü; 11 yaralı
Ali Fuat GÜÇLÜER/ AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR- İzmir karayolu üzerinde bulunan bir restoranın asma tavanın çökmesi sonucu 11 kişi yaralandı. Afyonkarahisar- İzmir karayolu üzerinde hizmet veren restoran zincirinin şubesinde asma tavan, saat 17.30 sıralarında işletmede müşteriler varken henüz bilinmeyen nedenle çöktü. Restoranda bulunan 11 kişi tavandan düşen parçalar nedeniyle yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan 11 yaralı, tedavi için çevredeki hastanelere götürüldü. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı da olay yerine giderek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Afyonkarahisar- İzmir karayolunda restoranın asma tavanı çöktü; 11 yaralı

Ali Fuat GÜÇLÜER/ AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR- İzmir karayolu üzerinde bulunan bir restoranın asma tavanın çökmesi sonucu 11 kişi yaralandı.
Afyonkarahisar- İzmir karayolu üzerinde hizmet veren restoran zincirinin şubesinde asma tavan, saat 17.30 sıralarında işletmede müşteriler varken henüz bilinmeyen nedenle çöktü. Restoranda bulunan 11 kişi tavandan düşen parçalar nedeniyle yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan 11 yaralı, tedavi için çevredeki hastanelere götürüldü. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı da olay yerine giderek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.