VALİ ÖKSÜZ, ŞEHİT AİLELERİ VE MUHTARLARLA GÖRÜŞTÜ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.02.2024 - 08:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 08:52
 

VALİ ÖKSÜZ, ŞEHİT AİLELERİ VE MUHTARLARLA GÖRÜŞTÜ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Şehit Aileleri ve Muhtarlarla görüşerek talep ve sorunlarını dinledi.
Yoğun programı arasında randevu kabullerine devam eden, düzenli olarak Muhtarlarla görüşen Vali Öksüz, bugün ziyarette bulunan iki şehit ailesini kabul etti, encümen toplantısı sonrası muhtarları dinledi.   Yeşilova Sazak Köyünde ikamet eden Şehidimiz Süleyman Efek'in annesi Fatma Efek ile Çeltikçi ilçesi Bağsaray Köyü'nde ikamet eden Şehidimiz Hüseyin Mertoğlu'nun babası Ali Mertoğlu'nu makamında kabul eden Vali Öksüz, bir süre kıymetli şehit aileleri ile görüşerek hasbihal etti. Talep ve sorunlarını dinledi.   Düzenli olarak Encümen Toplantıları sonrasında Muhtarlarla görüşmeye devam eden Vali Öksüz, öğleden sonra İl Özel İdaresinde başkanlık ettiği toplantı sonrası Kuruçay Köyü Muhtarı Hasan Uyanık, Akyaka Köyü Muhtarı Bekir Yıldız, Çendik Köyü Muhtarı İsmail Vanlıoğlu ve Aşağı Müslümler Köyü Muhtarı Hasan Sadıç’la görüşerek, köyleriyle ilgili ilettikleri taleplerini dinledi
Burdur Valisi Türker Öksüz, Şehit Aileleri ve Muhtarlarla görüşerek talep ve sorunlarını dinledi.

Yoğun programı arasında randevu kabullerine devam eden, düzenli olarak Muhtarlarla görüşen Vali Öksüz, bugün ziyarette bulunan iki şehit ailesini kabul etti, encümen toplantısı sonrası muhtarları dinledi.

 

Yeşilova Sazak Köyünde ikamet eden Şehidimiz Süleyman Efek'in annesi Fatma Efek ile Çeltikçi ilçesi Bağsaray Köyü'nde ikamet eden Şehidimiz Hüseyin Mertoğlu'nun babası Ali Mertoğlu'nu makamında kabul eden Vali Öksüz, bir süre kıymetli şehit aileleri ile görüşerek hasbihal etti. Talep ve sorunlarını dinledi.

 

Düzenli olarak Encümen Toplantıları sonrasında Muhtarlarla görüşmeye devam eden Vali Öksüz, öğleden sonra İl Özel İdaresinde başkanlık ettiği toplantı sonrası Kuruçay Köyü Muhtarı Hasan Uyanık, Akyaka Köyü Muhtarı Bekir Yıldız, Çendik Köyü Muhtarı İsmail Vanlıoğlu ve Aşağı Müslümler Köyü Muhtarı Hasan Sadıç’la görüşerek, köyleriyle ilgili ilettikleri taleplerini dinledi

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.