EMRULLAH ÜNAL’DAN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.02.2024 - 12:49, Güncelleme: 14.02.2024 - 15:49
 

EMRULLAH ÜNAL’DAN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA ZİYARET

Emrullah Ünal’dan Başkan Meçikoğlu’na Ziyaret
Bucak Belediye Başkanı ve aynı zamanda Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Ak Parti Bucak ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde başarılar diledi.
Emrullah Ünal’dan Başkan Meçikoğlu’na Ziyaret

Bucak Belediye Başkanı ve aynı zamanda Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Ak Parti Bucak ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde başarılar diledi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.