Bucak’ta 27 kişiyi mağdur eden tefeci tutuklandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.02.2024 - 16:08, Güncelleme: 14.02.2024 - 16:08
 

Bucak’ta 27 kişiyi mağdur eden tefeci tutuklandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde 27 kişiyi mağdur eden M.Y isimli zanlı tefecilikten tutuklandı.
Burdur Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yapılan çalışmada 27 kişiyi mağdur ettiği iddia edilen M. Y isimli şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda üzerinde ve ikametgahında yapılan aramada 1 cep telefonu, 1 alacaklara ilişkin fihrist defter, 10 boş senet, 42 tane bir milyon 71 bin Tm değerinde senet, 5 imzalı boş senet, 4 araç rehin sözleşmesi ve 10 tane üzerinde isim ve miktarı yazılı 747 bin TL borç verilen şahıslara ilişkin isim listesi ele geçirildi. Bucak Cumhuriyet Başsavcısının kararı ile gözaltına alınan M.Y isimli şüpheli adli işlemlerin tamamlanmasından sonra tutuklanarak Burdur kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.   
BURDUR’ un Bucak ilçesinde 27 kişiyi mağdur eden M.Y isimli zanlı tefecilikten tutuklandı.

Burdur Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yapılan çalışmada 27 kişiyi mağdur ettiği iddia edilen M. Y isimli şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda üzerinde ve ikametgahında yapılan aramada 1 cep telefonu, 1 alacaklara ilişkin fihrist defter, 10 boş senet, 42 tane bir milyon 71 bin Tm değerinde senet, 5 imzalı boş senet, 4 araç rehin sözleşmesi ve 10 tane üzerinde isim ve miktarı yazılı 747 bin TL borç verilen şahıslara ilişkin isim listesi ele geçirildi.

Bucak Cumhuriyet Başsavcısının kararı ile gözaltına alınan M.Y isimli şüpheli adli işlemlerin tamamlanmasından sonra tutuklanarak Burdur kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.