BUCAK’TA İYİ PARTİ’DEN COŞKULU ADAY TANITIM TÖRENİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.02.2024 - 15:20, Güncelleme: 22.02.2024 - 15:28
 

BUCAK’TA İYİ PARTİ’DEN COŞKULU ADAY TANITIM TÖRENİ

Açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Av. İsmail Yılmaz, “İYİ Parti olarak, ilçemizin potansiyelini ve güzelliklerini daha da öne çıkaracak projelerle yola çıkıyoruz. Bucak'ı daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha adil bir yer haline getirmek için buradayız.
Biz İYİ Parti olarak, güçlü belediye başkan adaylarımız, güçlü belediye meclisi üyesi adaylarımız ve güçlü il genel meclisi üyesi adaylarımızla birlikte, Bucak'ı daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha adil bir ilçe haline getirmek için yola çıkıyoruz.” İfadelerini kullandı. İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez ise konuşmasında “Tarih yazma çağrısı, sadece sözde değil, eylemde de bulunuyor. Bucak'ı yönetme hakkını aldığımızda, kolları sıvayacağız ve şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getireceğiz. İktidarın Bucak'a olan katkısızlığına rağmen, biz Bucak için çalışacağız, Bucak için mücadele edeceğiz. Bucak'ı bir araya getiren, geleceği aydınlık kılacak adımlar atmaya hazırız. İyi Parti'nin güçlü iradesiyle, bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için yola çıkıyoruz. Bucak'ı geleceğe taşırken, öncelikli hedefimiz insan merkezli bir yönetim anlayışı benimsemektir. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını anlamak ve onlara hizmet etmek için buradayız. Adalet, şeffaflık ve katılımcılık ilkeleriyle hareket ederek, herkesin söz sahibi olduğu bir yönetim oluşturacağız. Eğitimden sağlığa, altyapıdan çevre korumaya kadar pek çok alanda projeler geliştiriyoruz. Gençlerimizi destekleyecek, kadınlarımıza daha fazla fırsat sunacak, engellilerimizi unutmayacak bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Bucak'ın değişimi için neler yapılabilir sorusuna cevap ararken, özgün fikirler ve cesur adımlarla hareket etmeliyiz. Tarımdan sanayiye, turizmden teknolojiye kadar pek çok alanda potansiyelimizi değerlendireceğiz. İstihdamı artırarak, ekonomimizi güçlendirecek, Bucak'ı bölgesel bir cazibe merkezi haline getireceğiz.” Şeklinde konuştu. İYİ Parti Kocaaliler Belediye Başkan adayı Selahatdin Gökçe de yaptığı konuşmada “5 yıldır İYİ Belediyecilik’i beldemizde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bizler beldemiz için hizmetkarız. Elimizden geldiğince belde halkımız için çalışmalarımızı yaptık, bundan sonra da yapacağız. Yeni dönemde de yapacağımız çalışmalar olacaktır. Bugün burada bize gösterilen teveccüh bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz Konuşmaların ardından başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclisi üyesi adayları halka tanıtıldı. İYİ Parti'nin Bucak'taki bu etkileyici etkinliği, yerel seçimler öncesinde parti tabanının ve halkın motivasyonunu artırdı. Törenin ardından adaylar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirttiler.  
Açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Av. İsmail Yılmaz, “İYİ Parti olarak, ilçemizin potansiyelini ve güzelliklerini daha da öne çıkaracak projelerle yola çıkıyoruz. Bucak'ı daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha adil bir yer haline getirmek için buradayız.

Biz İYİ Parti olarak, güçlü belediye başkan adaylarımız, güçlü belediye meclisi üyesi adaylarımız ve güçlü il genel meclisi üyesi adaylarımızla birlikte, Bucak'ı daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha adil bir ilçe haline getirmek için yola çıkıyoruz.” İfadelerini kullandı.

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez ise konuşmasında “Tarih yazma çağrısı, sadece sözde değil, eylemde de bulunuyor. Bucak'ı yönetme hakkını aldığımızda, kolları sıvayacağız ve şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getireceğiz. İktidarın Bucak'a olan katkısızlığına rağmen, biz Bucak için çalışacağız, Bucak için mücadele edeceğiz.

Bucak'ı bir araya getiren, geleceği aydınlık kılacak adımlar atmaya hazırız. İyi Parti'nin güçlü iradesiyle, bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için yola çıkıyoruz.

Bucak'ı geleceğe taşırken, öncelikli hedefimiz insan merkezli bir yönetim anlayışı benimsemektir. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını anlamak ve onlara hizmet etmek için buradayız. Adalet, şeffaflık ve katılımcılık ilkeleriyle hareket ederek, herkesin söz sahibi olduğu bir yönetim oluşturacağız.

Eğitimden sağlığa, altyapıdan çevre korumaya kadar pek çok alanda projeler geliştiriyoruz. Gençlerimizi destekleyecek, kadınlarımıza daha fazla fırsat sunacak, engellilerimizi unutmayacak bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz.

Bucak'ın değişimi için neler yapılabilir sorusuna cevap ararken, özgün fikirler ve cesur adımlarla hareket etmeliyiz. Tarımdan sanayiye, turizmden teknolojiye kadar pek çok alanda potansiyelimizi değerlendireceğiz. İstihdamı artırarak, ekonomimizi güçlendirecek, Bucak'ı bölgesel bir cazibe merkezi haline getireceğiz.” Şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kocaaliler Belediye Başkan adayı Selahatdin Gökçe de yaptığı konuşmada “5 yıldır İYİ Belediyecilik’i beldemizde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bizler beldemiz için hizmetkarız. Elimizden geldiğince belde halkımız için çalışmalarımızı yaptık, bundan sonra da yapacağız. Yeni dönemde de yapacağımız çalışmalar olacaktır. Bugün burada bize gösterilen teveccüh bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz

Konuşmaların ardından başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclisi üyesi adayları halka tanıtıldı.

İYİ Parti'nin Bucak'taki bu etkileyici etkinliği, yerel seçimler öncesinde parti tabanının ve halkın motivasyonunu artırdı. Törenin ardından adaylar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.