VALİ ÖKSÜZ, "TRAFİK GÜVENLİĞİ EYLEM PLANI" TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.02.2024 - 14:27, Güncelleme: 23.02.2024 - 14:27
 

VALİ ÖKSÜZ, "TRAFİK GÜVENLİĞİ EYLEM PLANI" TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ

"2024 - 2027 Yılları Trafik Güvenliği Eylem Planı" kapsamında Valimiz Sn. Türker Öksüz başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıda 01.01.2024 tarihinde uygulamaya konulan eylem planı doğrultusunda İlimizde yapılacak çalışma ve düzenlemeler ile alınacak tedbirler görüşüldü.   İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sunumun ardından, koordinasyonu gerektiren konularda görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu.   Toplantıya başta Vali Öksüz olmak üzere, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve ilgili Emniyet ve Jandarma personeli katıldı.
"2024 - 2027 Yılları Trafik Güvenliği Eylem Planı" kapsamında Valimiz Sn. Türker Öksüz başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda 01.01.2024 tarihinde uygulamaya konulan eylem planı doğrultusunda İlimizde yapılacak çalışma ve düzenlemeler ile alınacak tedbirler görüşüldü.

 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sunumun ardından, koordinasyonu gerektiren konularda görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Toplantıya başta Vali Öksüz olmak üzere, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve ilgili Emniyet ve Jandarma personeli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.