VALİ ÖKSÜZ'DEN HUZUREVİ ZİYARETİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.02.2024 - 18:12, Güncelleme: 25.02.2024 - 18:12
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN HUZUREVİ ZİYARETİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Cuma günü Hilmi Hafize Evin Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.
2023 yılı sonu itibariyle hizmet vermeye başlayan merkezde kapsamlı incelemede bulunan, verilen hizmetleri yerinde gören Vali Öksüz, ilk olarak bahçede vakit geçiren yaşlılarla bir süre kamelyada oturarak hasbihal etti.   Vali Öksüz ziyaretinin devamında huzurevi sakinlerinden Ahmet Arıkanoğlu ve Süheyla Bardaklı’yı kaldıkları yaşam evlerinde ziyaret etti.   Ziyaretine idari bina ve sosyal alanlarda yaptığı incelemelerle devam eden Vali Öksüz, ilk kabul sağlık birimi, spor salonu ve ortak dinlenme alanında bulunan yaşlılarımızla hasbihal ederek talep ve isteklerini dinledi, memnuniyetlerini dile getiren Huzurevi sakinlerine sağlık ve afiyet diledi.   Vali Öksüz'e ziyareti sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç eşlik etti.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Cuma günü Hilmi Hafize Evin Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

2023 yılı sonu itibariyle hizmet vermeye başlayan merkezde kapsamlı incelemede bulunan, verilen hizmetleri yerinde gören Vali Öksüz, ilk olarak bahçede vakit geçiren yaşlılarla bir süre kamelyada oturarak hasbihal etti.

 

Vali Öksüz ziyaretinin devamında huzurevi sakinlerinden Ahmet Arıkanoğlu ve Süheyla Bardaklı’yı kaldıkları yaşam evlerinde ziyaret etti.

 

Ziyaretine idari bina ve sosyal alanlarda yaptığı incelemelerle devam eden Vali Öksüz, ilk kabul sağlık birimi, spor salonu ve ortak dinlenme alanında bulunan yaşlılarımızla hasbihal ederek talep ve isteklerini dinledi, memnuniyetlerini dile getiren Huzurevi sakinlerine sağlık ve afiyet diledi.

 

Vali Öksüz'e ziyareti sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.