İYİ ARTİ ADAYI SÖNEMEZ, PAZAR ZİYARETİNDE BULUNDU

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.02.2024 - 09:27, Güncelleme: 26.02.2024 - 09:27
 

İYİ ARTİ ADAYI SÖNEMEZ, PAZAR ZİYARETİNDE BULUNDU

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, Pazar Ziyaretinde Vatandaşların Ekonomik Sıkıntılarını Dinledi
Bucak'ta seçim öncesi hareketli günler yaşanırken, İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, vatandaşların nabzını tutmak için pazar günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti. Ancak karşılaştığı manzara, ilçede yaşayanların ekonomik zorluklarını bir kez daha ortaya koydu. Pazar esnafıyla bir araya gelen Safa Sönmez, vatandaşların hayat pahalılığından şikayet ettiğini ve ekonomik sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi. Esnaflar da satışlardaki düşüşün, vatandaşların alım gücünün her geçen gün azaldığının bir göstergesi olduğunu belirtti. Ekonomik krizin etkileriyle boğuşan Bucaklılar, "Ekonomi kötü, cepte para yok, her şey ateş pahası" diyerek yaşadıkları sıkıntıları Safa Sönmez'e iletti. Ziyaretin ardından Safa Sönmez, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri geliştirmek için çalışacaklarını belirtti. Seçim sürecinde Bucak halkının taleplerini dikkate alacaklarını ve ilçenin refahı için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.
İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, Pazar Ziyaretinde Vatandaşların Ekonomik Sıkıntılarını Dinledi

Bucak'ta seçim öncesi hareketli günler yaşanırken, İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, vatandaşların nabzını tutmak için pazar günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti. Ancak karşılaştığı manzara, ilçede yaşayanların ekonomik zorluklarını bir kez daha ortaya koydu.

Pazar esnafıyla bir araya gelen Safa Sönmez, vatandaşların hayat pahalılığından şikayet ettiğini ve ekonomik sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi. Esnaflar da satışlardaki düşüşün, vatandaşların alım gücünün her geçen gün azaldığının bir göstergesi olduğunu belirtti. Ekonomik krizin etkileriyle boğuşan Bucaklılar, "Ekonomi kötü, cepte para yok, her şey ateş pahası" diyerek yaşadıkları sıkıntıları Safa Sönmez'e iletti.

Ziyaretin ardından Safa Sönmez, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri geliştirmek için çalışacaklarını belirtti. Seçim sürecinde Bucak halkının taleplerini dikkate alacaklarını ve ilçenin refahı için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.