Ardahan’da Sibirya soğukları: Göle eksi 30,5

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.02.2024 - 17:37, Güncelleme: 26.02.2024 - 17:37
 

Ardahan’da Sibirya soğukları: Göle eksi 30,5

ARDAHAN ve ilçeleri Sibirya soğuklarına teslim oldu. Göle ilçesi sıfırın altında 30,5 derece ile Türkiye’nin en soğuk yerleşim yeri oldu.
Kentte son günlerde Sibirya soğukları etkili oluyor. Gece en düşük hava sıcaklığının sıfırın altında 23,9 derece ölçüldüğü kent merkezinde ağaçları kırağı kapladı. Yolların buz tuttuğu şehirde vatandaşlar iş yerlerine öğrenciler ise okullarına gitmekte zorlandı. Dondurucu soğukla birlikte Göle ilçesinde hava sıcaklığı sıfırın altında 30,5 derece ölçüldü. Türkiye'de en düşük hava sıcaklığının görüldüğü kentte sis ve kırağı da etkili oldu.   Ardahan ve ilçelerinde gece en düşük hava sıcaklıkları şöyle oldu: "Ardahan merkez eksi 23.9, Göle eksi 30.5, Hanak eksi 20.1, Çıldır eksi 15.3, Damal eksi 18, Posof eksi 11.6."
ARDAHAN ve ilçeleri Sibirya soğuklarına teslim oldu. Göle ilçesi sıfırın altında 30,5 derece ile Türkiye’nin en soğuk yerleşim yeri oldu.

Kentte son günlerde Sibirya soğukları etkili oluyor. Gece en düşük hava sıcaklığının sıfırın altında 23,9 derece ölçüldüğü kent merkezinde ağaçları kırağı kapladı. Yolların buz tuttuğu şehirde vatandaşlar iş yerlerine öğrenciler ise okullarına gitmekte zorlandı. Dondurucu soğukla birlikte Göle ilçesinde hava sıcaklığı sıfırın altında 30,5 derece ölçüldü. Türkiye'de en düşük hava sıcaklığının görüldüğü kentte sis ve kırağı da etkili oldu.

 

Ardahan ve ilçelerinde gece en düşük hava sıcaklıkları şöyle oldu: "Ardahan merkez eksi 23.9, Göle eksi 30.5, Hanak eksi 20.1, Çıldır eksi 15.3, Damal eksi 18, Posof eksi 11.6."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.