VALİ ÖKSÜZ'E VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.02.2024 - 08:24, Güncelleme: 27.02.2024 - 08:24
 

VALİ ÖKSÜZ'E VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Vergi Haftası Dolayısıyla Defterdar Naci Günaydın ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Bu yıl “Geleceğimiz Vergilerimizle Güvende" sloganıyla 35'inci kez gerçekleştirilecek Vergi Haftası etkinlikleriyle ilgili bilgi alan Vali Öksüz, Defterdar Günaydın'ın şahsında tüm vergi dairesi çalışanlarının ve vergi mükelleflerinin haftasını kutladı.   Vergi bilincinin önemine dikkat çeken Vali Öksüz, bu haftanın farkındalık oluşturarak bu bilincin toplumun tüm kesimlerine yayılması ve mükelleflerinin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması açısından önemli olduğunu vurguladı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Vergi Haftası Dolayısıyla Defterdar Naci Günaydın ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Bu yıl “Geleceğimiz Vergilerimizle Güvende" sloganıyla 35'inci kez gerçekleştirilecek Vergi Haftası etkinlikleriyle ilgili bilgi alan Vali Öksüz, Defterdar Günaydın'ın şahsında tüm vergi dairesi çalışanlarının ve vergi mükelleflerinin haftasını kutladı.

 

Vergi bilincinin önemine dikkat çeken Vali Öksüz, bu haftanın farkındalık oluşturarak bu bilincin toplumun tüm kesimlerine yayılması ve mükelleflerinin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması açısından önemli olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.