Anne ile oğlu sobadan sızan gazdan hayatını kaybetti

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.02.2024 - 08:08, Güncelleme: 28.02.2024 - 08:08
 

Anne ile oğlu sobadan sızan gazdan hayatını kaybetti

BALIKESİR’in Altıeylül ilçesinde, kaldıkları evde sobadan sızan gazdan zehirlenen Hatice Aydın (84) ve oğlu Behzat Aydın (62), hayatını kaybetti.
Olay, saat 16.00 sıralarında Yıldız Mahallesi 14087 Sokak 8 numaralı evde meydana geldi. Alzheimer hastası Hatice Aydın ve oğlu şeker hastası Behzat Aydın’dan uzun süre haber alamayan komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri, anne ve oğlunu yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin kontrolünde, Hatice ve Behzat Aydın’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemede, cansız bedenler üzerinde ve ev içinde herhangi bir iz tespit edilmedi. SOBADAN SIZAN GAZ NEDENİYLE ZEHİRLENDİLER Ekiplerin incelemesinde, doğalgaz ve elektrik bağlantıları bulunmayan evin çöp eve dönüştüğü, ısınmanın ise mutfak tüpüyle çalışan katalitik sobayla yapıldığı tespit edildi. Tüpten sızan gaz nedeniyle yaşamlarını yitirmiş olabilecekleri tahmin edilen anne ve oğulun cenazeleri, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)
BALIKESİR’in Altıeylül ilçesinde, kaldıkları evde sobadan sızan gazdan zehirlenen Hatice Aydın (84) ve oğlu Behzat Aydın (62), hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.00 sıralarında Yıldız Mahallesi 14087 Sokak 8 numaralı evde meydana geldi. Alzheimer hastası Hatice Aydın ve oğlu şeker hastası Behzat Aydın’dan uzun süre haber alamayan komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri, anne ve oğlunu yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin kontrolünde, Hatice ve Behzat Aydın’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemede, cansız bedenler üzerinde ve ev içinde herhangi bir iz tespit edilmedi.

SOBADAN SIZAN GAZ NEDENİYLE ZEHİRLENDİLER

Ekiplerin incelemesinde, doğalgaz ve elektrik bağlantıları bulunmayan evin çöp eve dönüştüğü, ısınmanın ise mutfak tüpüyle çalışan katalitik sobayla yapıldığı tespit edildi. Tüpten sızan gaz nedeniyle yaşamlarını yitirmiş olabilecekleri tahmin edilen anne ve oğulun cenazeleri, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.