DEFTERDAR GÜNAYDIN, TİCARET ODASI BAŞKANI MEÇİKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.02.2024 - 08:29, Güncelleme: 28.02.2024 - 08:29
 

DEFTERDAR GÜNAYDIN, TİCARET ODASI BAŞKANI MEÇİKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Burdur Defterdarlığı, 35. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Burdur Defterdarı Naci Günaydın, Gelir Müdürü Durmuş İnce ile birlikte,  Vergi Haftası Münasebetiyle Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Meçikoğlu; öncelikli olarak yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, verginin önemine ilişkin yaptığı değerlendirmelerin ardından, tüm defterdarlık teşkilatı mensuplarının Vergi Haftasını kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca Vergi Haftası münasebetiyle tüm tüccar ve sanayicimize 2024 yılının hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesi temennisinde bulundu. Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da hazır bulundu.   Ziyaret sonrası; Burdur Defterdarlığı tarafından düzenlenen, 26 Şubat- 2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla, Burdur Defterdarı Naci Günaydın, Bucak Vergi Dairesi Müdürü Serdal Uyar ve Gelir Müdürü Durmuş İnce, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ile birlikte Bucak’ta gelir ve kurumlar vergisinde dereceye giren As Çimento A.Ş., Demir Maden Çimento Hazır Beton A.Ş. ve As Ado Hazır Beton Sanayi A.Ş. Firmalarını ziyaret ederek şirketin genel müdürü Süleyman Petek’e plaketlerini takdim etti. Başkan Meçikoğlu ziyaret esnasında; Değerli üyelerimize ülke ekonomisine yaptığı değerli katkılardan dolayı teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. Mobil Yandex Mail'den gönderildi
Burdur Defterdarlığı, 35. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Burdur Defterdarı Naci Günaydın, Gelir Müdürü Durmuş İnce ile birlikte,  Vergi Haftası Münasebetiyle

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Meçikoğlu; öncelikli olarak yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, verginin önemine ilişkin yaptığı değerlendirmelerin ardından, tüm defterdarlık teşkilatı mensuplarının Vergi Haftasını kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca Vergi Haftası münasebetiyle tüm tüccar ve sanayicimize 2024 yılının hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da hazır bulundu.

 

Ziyaret sonrası; Burdur Defterdarlığı tarafından düzenlenen, 26 Şubat- 2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla, Burdur Defterdarı Naci Günaydın, Bucak Vergi Dairesi Müdürü Serdal Uyar ve Gelir Müdürü Durmuş İnce, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ile birlikte Bucak’ta gelir ve kurumlar vergisinde dereceye giren As Çimento A.Ş., Demir Maden Çimento Hazır Beton A.Ş. ve As Ado Hazır Beton Sanayi A.Ş. Firmalarını ziyaret ederek şirketin genel müdürü Süleyman Petek’e plaketlerini takdim etti.

Başkan Meçikoğlu ziyaret esnasında; Değerli üyelerimize ülke ekonomisine yaptığı değerli katkılardan dolayı teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. Mobil Yandex Mail'den gönderildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.