Basın Akademisinin Konuğu Gazeteci Bünyamin Tokmak Oldu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.02.2024 - 16:58, Güncelleme: 29.02.2024 - 17:05
 

Basın Akademisinin Konuğu Gazeteci Bünyamin Tokmak Oldu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), Basın Akademisi programları ile medya ve gazetecilik alanında uzman kişileri öğrenci, akademisyen ve basın mensuplarıyla buluşturmaya devam ediyor.
MAKÜ Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü (KİMER) tarafından organize edilen Basın Akademisi programında Gazeteci Bünyamin Tokmak tarafından ajans haberciliği anlatıldı. Açılış konuşmasını Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Murat Kara yaptı. Konuşmalardan sonra Gazeteci Bünyamin Tokmak bilgi birikimini ve anılarını aktardığı konferansında ajans haberciliğin detaylarını paylaştı.   Ajans haberciliğinde en önemli konunun hız olduğunu aktaran Tokmak, muhabirliğin aslında müdürden ya da idareciden daha önemli olduğunu vurguladı. 2007 yılında meydana gelen ve 57 kişinin hayatını kaybettiği Isparta’daki uçak kazısında yaptıkları çalışmalardan da söz eden Tokmak, habere ilk ulaşan ajansın Anadolu Ajansı olduğunu ve önemi gelişmeleri hızlı bir şekilde aktardıklarını söyledi. “Anadolu Ajansı olmasa ne televizyonlardaki akşam haberleri, ne internet, ne de basılı gazetelerin yaşaması mümkün değil. Anadolu Ajansı haber havuzudur. Ajansın önemi çok fazla.” diyen Tokmak, deneyimlerini akardı. Etkinlik Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Murat Kara tarafından Gazeteci Bünyamin Tokmak’a belge ve hediye takdimi ile son buldu.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), Basın Akademisi programları ile medya ve gazetecilik alanında uzman kişileri öğrenci, akademisyen ve basın mensuplarıyla buluşturmaya devam ediyor.

MAKÜ Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü (KİMER) tarafından organize edilen Basın Akademisi programında Gazeteci Bünyamin Tokmak tarafından ajans haberciliği anlatıldı.

Açılış konuşmasını Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Murat Kara yaptı. Konuşmalardan sonra Gazeteci Bünyamin Tokmak bilgi birikimini ve anılarını aktardığı konferansında ajans haberciliğin detaylarını paylaştı.

 

Ajans haberciliğinde en önemli konunun hız olduğunu aktaran Tokmak, muhabirliğin aslında müdürden ya da idareciden daha önemli olduğunu vurguladı. 2007 yılında meydana gelen ve 57 kişinin hayatını kaybettiği Isparta’daki uçak kazısında yaptıkları çalışmalardan da söz eden Tokmak, habere ilk ulaşan ajansın Anadolu Ajansı olduğunu ve önemi gelişmeleri hızlı bir şekilde aktardıklarını söyledi. “Anadolu Ajansı olmasa ne televizyonlardaki akşam haberleri, ne internet, ne de basılı gazetelerin yaşaması mümkün değil. Anadolu Ajansı haber havuzudur. Ajansın önemi çok fazla.” diyen Tokmak, deneyimlerini akardı.

Etkinlik Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Murat Kara tarafından Gazeteci Bünyamin Tokmak’a belge ve hediye takdimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.