Burdur'da Muhasebe Haftası etkinlikleri

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.03.2024 - 16:30, Güncelleme: 01.03.2024 - 16:30
 

Burdur'da Muhasebe Haftası etkinlikleri

BURDUR'da 1-7 Mart Muhasebe Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
Burdur Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürhan Özveren, hafta dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Programa Defterdar Naci Günaydın da katıldı. Gürhan Özveren, "Serbest muhasebeci mali müşavir ve yeminli mali müşavirler olarak 100 yıldır Cumhuriyetimizle, 35 yıldır mesleğimizle kıvanç duyuyoruz. Serbest muhasebeci mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu önemli haftada, mesleğimizin ve Cumhuriyetimizin birlikte yürüttüğü bu yolculuğu kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. Törende stajlarını tamamlayan 5 kişiye de serbest muhasebeci mali müşavir ruhsatları verildi. (DHA)
BURDUR'da 1-7 Mart Muhasebe Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Burdur Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürhan Özveren, hafta dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Programa Defterdar Naci Günaydın da katıldı. Gürhan Özveren, "Serbest muhasebeci mali müşavir ve yeminli mali müşavirler olarak 100 yıldır Cumhuriyetimizle, 35 yıldır mesleğimizle kıvanç duyuyoruz. Serbest muhasebeci mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu önemli haftada, mesleğimizin ve Cumhuriyetimizin birlikte yürüttüğü bu yolculuğu kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Törende stajlarını tamamlayan 5 kişiye de serbest muhasebeci mali müşavir ruhsatları verildi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.