Maküspor'da Murat Türker dönemi sona erdi

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.03.2024 - 17:15, Güncelleme: 02.03.2024 - 17:15
 

Maküspor'da Murat Türker dönemi sona erdi

BÖLGESEL Amatör Lig 5'inci Grup'ta mücadele eden Burdur Maküspor'da Murat Türker dönemi sona erdi.
Cem Sinan Aslan'ın istifası sonrası ligin 5'inci haftasında Maküspor'un başına geçen Murat Türker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden kendi isteği ile ayrıldığını duyurdu. Murat Türker, "Maküspor yönetim kurulu ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda kendi isteğimiz doğrultusunda ben ve ekibim ayrılmış bulunmaktayız. Başta yönetim kurulu üyelerine, bizimle beraber sonuna kadar savaşan oyuncularımıza, basın mensuplarımıza, yüreklerini bizlere açan, hiç bir zaman bizi yalnız bırakmayan ve desteğini bizden esirgemeyen taraftarlarımıza ve Burdur halkına, teşekkürü borç biliriz. Maküspor'un başarısı için savaşmaya devam. Maküspor'a bundan sonra oynayacağı müsabakaların da başarılar dileriz" ifadelerini kullandı. Maküspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da "Burdur'un değerli antrenörlerinden hocamız Murat Türker'le karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Takımın başında geçirdiği süre zarfında katkılarından ve emeklerinden dolayı Murat Türker ve ekibine teşekkür eder bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz" denildi. Maküspor Murat Türker yönetiminde çıktığı 13 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. (DHA)
BÖLGESEL Amatör Lig 5'inci Grup'ta mücadele eden Burdur Maküspor'da Murat Türker dönemi sona erdi.

Cem Sinan Aslan'ın istifası sonrası ligin 5'inci haftasında Maküspor'un başına geçen Murat Türker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden kendi isteği ile ayrıldığını duyurdu. Murat Türker, "Maküspor yönetim kurulu ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda kendi isteğimiz doğrultusunda ben ve ekibim ayrılmış bulunmaktayız. Başta yönetim kurulu üyelerine, bizimle beraber sonuna kadar savaşan oyuncularımıza, basın mensuplarımıza, yüreklerini bizlere açan, hiç bir zaman bizi yalnız bırakmayan ve desteğini bizden esirgemeyen taraftarlarımıza ve Burdur halkına,

teşekkürü borç biliriz. Maküspor'un başarısı için savaşmaya devam. Maküspor'a bundan sonra oynayacağı müsabakaların da başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Maküspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da "Burdur'un değerli antrenörlerinden hocamız Murat Türker'le karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Takımın başında geçirdiği süre zarfında katkılarından ve emeklerinden dolayı Murat Türker ve ekibine teşekkür eder bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz" denildi.

Maküspor Murat Türker yönetiminde çıktığı 13 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.