VALİ ÖKSÜZ'DEN KUZKÖY, GÜVENLİ VE GÖKÇEBAĞ KÖYLERİNE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.03.2024 - 16:00, Güncelleme: 04.03.2024 - 16:00
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN KUZKÖY, GÜVENLİ VE GÖKÇEBAĞ KÖYLERİNE ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile birlikte Çeltikçi İlçesi Kuzköy Köyünde, Güvenli Köyünde ve Burdur Merkeze bağlı Gökçebağ Köyünde İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan çalışma ve hizmetleri yerinde inceledi.
Programı kapsamında ilk olarak Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Kuzköy Köyü'ne ziyaret gerçekleştiren Vali Öksüz, yapımı tamamlanan kilit parke ve kapalı sistem sulama hattı çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeleri öncesinde Kuzköylü vatandaşlarla bir süre hasbihalde bulunan, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Öksüz, amaçlarının İl Özel İdaremiz tarafından yapılan alt yapı hizmetleri ile köylerimizin yaşam standartlarını daha iyi noktalara taşımak olduğunu ifade etti. Programının devamında Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Güvenli Köyü’nde yapımı tamamlanan içme suyu isale hattı çalışmasını yerinde inceleyen Vali Öksüz, köyden ayrılmadan 15 Temmuz Şehidimiz Özel Harekat Polisi Akif Altay ve Şehidimiz J. Komando Er Ali Yıldırım'ı kabirleri başında dualarla yad etti. Vali Öksüz programının son bölümünde merkeze bağlı Gökçebağ Köyü'nde, İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan 200 m³ prefabrik içme suyu deposunda incelemede bulundu. Ziyaretler sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve ilgili birim yöneticilerinden yapımı tamamlanana hizmetlerle ilgili bilgi alan Vali Öksüz, bu hizmetlerin köylerimize ve kullanacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile birlikte Çeltikçi İlçesi Kuzköy Köyünde, Güvenli Köyünde ve Burdur Merkeze bağlı Gökçebağ Köyünde İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan çalışma ve hizmetleri yerinde inceledi.

Programı kapsamında ilk olarak Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Kuzköy Köyü'ne ziyaret gerçekleştiren Vali Öksüz, yapımı tamamlanan kilit parke ve kapalı sistem sulama hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeleri öncesinde Kuzköylü vatandaşlarla bir süre hasbihalde bulunan, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Öksüz, amaçlarının İl Özel İdaremiz tarafından yapılan alt yapı hizmetleri ile köylerimizin yaşam standartlarını daha iyi noktalara taşımak olduğunu ifade etti.

Programının devamında Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Güvenli Köyü’nde yapımı tamamlanan içme suyu isale hattı çalışmasını yerinde inceleyen Vali Öksüz, köyden ayrılmadan 15 Temmuz Şehidimiz Özel Harekat Polisi Akif Altay ve Şehidimiz J. Komando Er Ali Yıldırım'ı kabirleri başında dualarla yad etti.

Vali Öksüz programının son bölümünde merkeze bağlı Gökçebağ Köyü'nde, İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan 200 m³ prefabrik içme suyu deposunda incelemede bulundu.

Ziyaretler sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve ilgili birim yöneticilerinden yapımı tamamlanana hizmetlerle ilgili bilgi alan Vali Öksüz, bu hizmetlerin köylerimize ve kullanacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.