MAKÜ’nün Kampüs Peyzajı Hakkında Önemli Bir Toplantı Gerçekleştirildi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.03.2024 - 10:58, Güncelleme: 05.03.2024 - 10:58
 

MAKÜ’nün Kampüs Peyzajı Hakkında Önemli Bir Toplantı Gerçekleştirildi

MAKÜ’nün Kampüs Peyzajı Hakkında Önemli Bir Toplantı Gerçekleştirildi
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kampüs peyzajının geliştirilmesi ve yeniden düzenlenmesi konusunda çeşitli değerlendirmeler yapıldı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar öğrencilerin ve personelin vakit geçirmekten keyif alacağı, etkileyici bir kampüs hedeflediklerini belirtti. Bu peyzaj tasarımının gerçekleşmesi için alanında uzman farklı akademisyenlerin, sektörden kişilerin ve öğrencilerin görüşlerinin alındığını ve alınmaya devam edeceğini vurguladı. Sürdürülebilirlik ve Ekoloji Odaklı Kampüs Gelişimini Önemsiyoruz Rektör Dalgar, sürdürülebilirliğin ve doğanın korunmasının ön planda tutulmasını önemsediğini belirterek, sadece Türkiye'deki değil, dünyadaki farklı örneklerin incelendiğini ve en uygun tasarımın belirlenmesi için titiz bir çalışma yapılacağını ifade etti. Üniversitenin içinde bulunan vadinin ekolojik ve ekonomik olarak rehabilite edilerek, sadece öğrencilerin değil, Burdur şehrinin de ilgisini çekeceği bir kampüs konseptinin hedeflendiğini aktardı.
MAKÜ’nün Kampüs Peyzajı Hakkında Önemli Bir Toplantı Gerçekleştirildi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kampüs peyzajının geliştirilmesi ve yeniden düzenlenmesi konusunda çeşitli değerlendirmeler yapıldı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar öğrencilerin ve personelin vakit geçirmekten keyif alacağı, etkileyici bir kampüs hedeflediklerini belirtti. Bu peyzaj tasarımının gerçekleşmesi için alanında uzman farklı akademisyenlerin, sektörden kişilerin ve öğrencilerin görüşlerinin alındığını ve alınmaya devam edeceğini vurguladı.

Sürdürülebilirlik ve Ekoloji Odaklı Kampüs Gelişimini Önemsiyoruz

Rektör Dalgar, sürdürülebilirliğin ve doğanın korunmasının ön planda tutulmasını önemsediğini belirterek, sadece Türkiye'deki değil, dünyadaki farklı örneklerin incelendiğini ve en uygun tasarımın belirlenmesi için titiz bir çalışma yapılacağını ifade etti. Üniversitenin içinde bulunan vadinin ekolojik ve ekonomik olarak rehabilite edilerek, sadece öğrencilerin değil, Burdur şehrinin de ilgisini çekeceği bir kampüs konseptinin hedeflendiğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.