Adalet Bakanı Tunç, Bucak’ı salebi ile tanıdık

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.03.2024 - 17:53, Güncelleme: 06.03.2024 - 08:34
 

Adalet Bakanı Tunç, Bucak’ı salebi ile tanıdık

ADALET Bakanı Yılmaz Tunç Burdur ziyaretinden sonra Bucak’ı ziyaret etti.
Bakan Tunç Üçgen kavşakta başlayarak esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlar ile sohbet etti. Daha sonra Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezine giden Bakan Tunç, Partililere hitaben yaptığı konuşmada, Bucak Salebiyle ünlü bir ilçe, Bucak’ı biz salebinden tanıdık dedi. Bakan Tunç, “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Ak parti belediyeciliği tüm il ve ilçelere yayılarak 17 seçimin galibi ile bu günlere geldik. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de bu zaferi yaşayarak hem yerel seçimlerin hem de ramazan bayramı kutlamaları yapacağız” dedi. Bakan Tunç Ak Parti hükümeti olarak tüm bakanlıklar olarak ülkemizin gelişmesi bütün zorlukları aşıp, bütün gayretleri harcayarak ülkemizi her açıdan daha iyi daha refah bir ülke haline getirmeye çalıştıklarını dile getirdi. Bakan Tunç, Bucak belediye Başkanı Emrullah Ünal görüldüğü kadarı ile çok sayıda projeye imza atmış, daha da atacakları var. Burdur milletvekillerimiz ile birlikte bize düşen başkanımız Emrullah Ünal’a destek vermek oludğunu söyledi.    Yapılan konuşmalardan sonra Adalet Bakanı Tunç’a Bucak salebi ikram edildi. Bakan Yılmaz Tunç daha sonra Antalya’ya hareket etti.    
ADALET Bakanı Yılmaz Tunç Burdur ziyaretinden sonra Bucak’ı ziyaret etti.

Bakan Tunç Üçgen kavşakta başlayarak esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlar ile sohbet etti. Daha sonra Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezine giden Bakan Tunç, Partililere hitaben yaptığı konuşmada, Bucak Salebiyle ünlü bir ilçe, Bucak’ı biz salebinden tanıdık dedi. Bakan Tunç, “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Ak parti belediyeciliği tüm il ve ilçelere yayılarak 17 seçimin galibi ile bu günlere geldik. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de bu zaferi yaşayarak hem yerel seçimlerin hem de ramazan bayramı kutlamaları yapacağız” dedi.

Bakan Tunç Ak Parti hükümeti olarak tüm bakanlıklar olarak ülkemizin gelişmesi bütün zorlukları aşıp, bütün gayretleri harcayarak ülkemizi her açıdan daha iyi daha refah bir ülke haline getirmeye çalıştıklarını dile getirdi. Bakan Tunç, Bucak belediye Başkanı Emrullah Ünal görüldüğü kadarı ile çok sayıda projeye imza atmış, daha da atacakları var. Burdur milletvekillerimiz ile birlikte bize düşen başkanımız Emrullah Ünal’a destek vermek oludğunu söyledi.   

Yapılan konuşmalardan sonra Adalet Bakanı Tunç’a Bucak salebi ikram edildi.

Bakan Yılmaz Tunç daha sonra Antalya’ya hareket etti.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.