BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NU MYP BAŞKAN ADAYI TEKİN ZİYARET ETTİ

Gündem 06.03.2024 - 17:05, Güncelleme: 06.03.2024 - 17:10
 

BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NU MYP BAŞKAN ADAYI TEKİN ZİYARET ETTİ

Başkan Meçikoğlu’nu MYP Başkan Adayı Tekin Ziyaret Etti
Milli Yol Partisi (MYP) Bucak Belediye Başkan Adayı Bayram Tekin, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ayşe Balcı, Belediye Meclis Üyesi Adayları; Fatma Kırtık, Sinan Yıldız, Milli Yol Partisi (MYP) Üyesi Abdurrahman Sarı ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Milli Yol Partisi (MYP) Bucak Belediye Başkan Adayı Bayram Tekin’e ve Milli Yol Partisi (MYP) Bucak İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine siyasi yaşamında başarılar dileyerek, seçim sürecinin herkes için hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Başkan Meçikoğlu’nu MYP Başkan Adayı Tekin Ziyaret Etti

Milli Yol Partisi (MYP) Bucak Belediye Başkan Adayı Bayram Tekin, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ayşe Balcı, Belediye Meclis Üyesi Adayları; Fatma Kırtık, Sinan Yıldız, Milli Yol Partisi (MYP) Üyesi Abdurrahman Sarı ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Milli Yol Partisi (MYP) Bucak Belediye Başkan Adayı Bayram Tekin’e ve Milli Yol Partisi (MYP) Bucak İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine siyasi yaşamında başarılar dileyerek, seçim sürecinin herkes için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.