Bursa’da kayıp kişi için 50 kilometrelik alanda arama çalışması başlatıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.03.2024 - 08:14, Güncelleme: 08.03.2024 - 08:14
 

Bursa’da kayıp kişi için 50 kilometrelik alanda arama çalışması başlatıldı

Bursa’da kayıp kişi için 50 kilometrelik alanda arama çalışması başlatıldı
Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu ve yaklaşık 36 saattir haber alınamayan Mehmet Çakır (50), için ekipler, 50 kilometrelik alanca çalışma başlattı.Bursa'nın İnegöl ilçesi Yeniceköy Mahallesi’nde önceki gün öğlen saatlerinde evden çıkan Mehmet Çakır’dan bir daha haber alınamadı. Ailesi 24 saat geçmesine rağmen eve dönmeyen ve telefonla da ulaşamadığı Çakır'ın bulunması için İnegöl Jandarma Komutanlığına kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri öncülüğünde İnegöl Arama Kurtarma Derneği (İNDAK) ekipleri arama çalışması başlattı. Yeniceköy Mahallesi çevresinde 50 kilometrelik alandaki arama çalışmaları 12’nci saatinde de devam ediyor. (DHA)FOTOĞRAFLI
Bursa’da kayıp kişi için 50 kilometrelik alanda arama çalışması başlatıldı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu ve yaklaşık 36 saattir haber alınamayan Mehmet Çakır (50), için ekipler, 50 kilometrelik alanca çalışma başlattı.

Bursa'nın İnegöl ilçesi Yeniceköy Mahallesi’nde önceki gün öğlen saatlerinde evden çıkan Mehmet Çakır’dan bir daha haber alınamadı. Ailesi 24 saat geçmesine rağmen eve dönmeyen ve telefonla da ulaşamadığı Çakır'ın bulunması için İnegöl Jandarma Komutanlığına kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri öncülüğünde İnegöl Arama Kurtarma Derneği (İNDAK) ekipleri arama çalışması başlattı. Yeniceköy Mahallesi çevresinde 50 kilometrelik alandaki arama çalışmaları 12’nci saatinde de devam ediyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.