Valimiz Türker Öksüz'ün, Ramazan Ayı mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.03.2024 - 11:40, Güncelleme: 11.03.2024 - 11:40
 

Valimiz Türker Öksüz'ün, Ramazan Ayı mesajı

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı, onbir ayın sultanı Ramazan ayına bir kez daha erişmenin mutluluğu ve gönül huzurunu hep birlikte yaşıyoruz.
Ramazan-ı Şerif, tüm İslam âleminde manevi bir coşkunun yaşandığı, ibadetlerin yanı sıra, yardımlaşmanın, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir aydır.   Oruç ve sabır ayı Ramazan'da; “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza daha fazla el uzatmalı, komşu ve akrabalarımızı ziyaret ederek  birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz.   Bu duygu ve düşüncelerle; evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayı içerisinde tutacağımız oruçarın, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olması temenisiyle, başta Burdur'lu hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam dünyasının Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını niyaz diyorum.
Rahmet, mağfiret ve bereket ayı, onbir ayın sultanı Ramazan ayına bir kez daha erişmenin mutluluğu ve gönül huzurunu hep birlikte yaşıyoruz.

Ramazan-ı Şerif, tüm İslam âleminde manevi bir coşkunun yaşandığı, ibadetlerin yanı sıra, yardımlaşmanın, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir aydır.

 

Oruç ve sabır ayı Ramazan'da; “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza daha fazla el uzatmalı, komşu ve akrabalarımızı ziyaret ederek  birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayı içerisinde tutacağımız oruçarın, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olması temenisiyle, başta Burdur'lu hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam dünyasının Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını niyaz diyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.