Kütahya’da görev yapan Mehmetçikleri ilk iftarda komutanları yalnız bırakmadı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.03.2024 - 09:03, Güncelleme: 12.03.2024 - 09:03
 

Kütahya’da görev yapan Mehmetçikleri ilk iftarda komutanları yalnız bırakmadı

Kütahya’da görev yapan Mehmetçikleri ilk iftarda komutanları yalnız bırakmadı
(Video eklendi)Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, (DHA)- KÜTAHYA’da vatani görevini yapan Mehmetçik, ramazan ayının ilk gününde komutanları ve arkadaşlarıyla birlikte iftar yaptı.Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığında vatani görevini yapan Mehmetçik, bir yandan askerlik görevlerini yaparken bir yandan da ramazan ayının maneviyatını yaşıyor. Ramazan ayını sevdiklerinden uzakta geçiren 3 bin 500 Mehmetçik, Tugay Komutanlığı’nın yemekhanesinde komutanlarıyla iftar sofrasında buluştu. Ramazan ayının ilk akşam ezanının okunmasıyla dua edip, oruçlarını açan Mehmetçikler, birlikte iftar yemeği yedi.Ordu’dan Kütahya’ya geldiğini söyleyen Hava Piyade Er Oğuzhan Biber, ramazan ayına hüzünlü bir şekilde başladıklarını ifade ederek, “Ailemden ayrı geçireceğim ilk ramazan ayı. Biraz hüzünlüyüm, biraz da gururluyum. Bu şanlı üniformam altında bu günleri geçireceğim için gurur duyuyorum. Öncelikle ailemin ve tüm Türk milletinin ramazan ayını kutlarım” dedi. Hava Piyade Er Abdülbaki Köçtepe ise “4 hafta önce Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı’na katılış yaptım. Ramazan ayının ilk günü bu iftar saatinde ailemizden her ne kadar uzak olsak da bizi yalnız bırakmayan komutanlarımız ve arkadaşlarımız ile beraber aynı sofrada, aynı heyecanla iftarımızı yapıyoruz. Yüce Türk milletimizin ramazan-ı şerifini en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu. (DHA)FOTOĞRAFLI
Kütahya’da görev yapan Mehmetçikleri ilk iftarda komutanları yalnız bırakmadı

(Video eklendi)

Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, (DHA)- KÜTAHYA’da vatani görevini yapan Mehmetçik, ramazan ayının ilk gününde komutanları ve arkadaşlarıyla birlikte iftar yaptı.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığında vatani görevini yapan Mehmetçik, bir yandan askerlik görevlerini yaparken bir yandan da ramazan ayının maneviyatını yaşıyor. Ramazan ayını sevdiklerinden uzakta geçiren 3 bin 500 Mehmetçik, Tugay Komutanlığı’nın yemekhanesinde komutanlarıyla iftar sofrasında buluştu. Ramazan ayının ilk akşam ezanının okunmasıyla dua edip, oruçlarını açan Mehmetçikler, birlikte iftar yemeği yedi.

Ordu’dan Kütahya’ya geldiğini söyleyen Hava Piyade Er Oğuzhan Biber, ramazan ayına hüzünlü bir şekilde başladıklarını ifade ederek, “Ailemden ayrı geçireceğim ilk ramazan ayı. Biraz hüzünlüyüm, biraz da gururluyum. Bu şanlı üniformam altında bu günleri geçireceğim için gurur duyuyorum. Öncelikle ailemin ve tüm Türk milletinin ramazan ayını kutlarım” dedi.

Hava Piyade Er Abdülbaki Köçtepe ise “4 hafta önce Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı’na katılış yaptım. Ramazan ayının ilk günü bu iftar saatinde ailemizden her ne kadar uzak olsak da bizi yalnız bırakmayan komutanlarımız ve arkadaşlarımız ile beraber aynı sofrada, aynı heyecanla iftarımızı yapıyoruz. Yüce Türk milletimizin ramazan-ı şerifini en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.