Çeltikçili güreşçilerden 9 madalya

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.03.2024 - 14:54, Güncelleme: 12.03.2024 - 14:54
 

Çeltikçili güreşçilerden 9 madalya

BURDUR'da düzenlenen Güreş Turnuvası'nda Çeltikçili güreşçiler 9 madalya kazandı.
Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyetleri kapsamında Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen U11, U13 ve U15 Erkek Güreş İl Birinciliğinde Çeltikçi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Güreş Takımı sporcularından Erdem Doğdaş, Görkem Doğdaş, Sahra Baştaş, Arif Baştaş ve Özlem Olgan sıkletlerinde birinci, Hakkı Danyal Tuncel ikinci, Mehmet Enes Selçuk, Osman Yahya Yetiz ve Alpaslan İpek ise üçüncü oldu. Çeltikçi Gençlik ve Spor Müdürü Efe Teke, "Sıkletlerinde ilk sırayı alan sporcularımız önümüzdeki günlerde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası elemelerine katılmaya hak kazandı. Sporcularımıza eleme müsabakalarında başarılar diliyorum" dedi. (DHA)
BURDUR'da düzenlenen Güreş Turnuvası'nda Çeltikçili güreşçiler 9 madalya kazandı.

Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyetleri kapsamında Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen U11, U13 ve U15 Erkek Güreş İl Birinciliğinde Çeltikçi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Güreş Takımı sporcularından Erdem Doğdaş, Görkem Doğdaş, Sahra Baştaş, Arif Baştaş ve Özlem Olgan sıkletlerinde birinci, Hakkı Danyal Tuncel ikinci, Mehmet Enes Selçuk, Osman Yahya Yetiz ve Alpaslan İpek ise üçüncü oldu.

Çeltikçi Gençlik ve Spor Müdürü Efe Teke, "Sıkletlerinde ilk sırayı alan sporcularımız önümüzdeki günlerde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası elemelerine katılmaya hak kazandı. Sporcularımıza eleme müsabakalarında başarılar diliyorum" dedi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.