Uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklama

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 12.03.2024 - 17:34, Güncelleme: 12.03.2024 - 17:34
 

Uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklama

BURDUR'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından geçen yıl 7 Aralık'ta başlayan projeli çalışma kapsamında yürütülen ve yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takip çalışmalarında yakalanan 7 kişi hakkında 'kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçu kapsamında tahkikat yapılarak serbest bırakıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheli ise 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçu kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yürütülen projeli çalışmanın sonlandırılması amacıyla 5 Mart'ta Burdur, Isparta ve Aydın illerinde yapılan eş zamanlı operasyon ile 7 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı. 8 Mart'ta adliye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, 3'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Şüphelilerin ikamet, araç ve üzerlerinde yapılan aramalarda yaklaşık 26 bin kullanımlık sentetik kannabinoid enjekte edildiği değerlendirilen kağıt parçası, 640 gram metamfetamin maddesi, 46 sentetik ecza, 5 hassas terazi, 40 gram skunk, 66 ecstasy hap, uyuşturucu madde ölçüm ve kullanımına yarayan çok sayıda aparat ile 13 tabanca ve 103 fişek ele geçirildi.
BURDUR'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından geçen yıl 7 Aralık'ta başlayan projeli çalışma kapsamında yürütülen ve yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takip çalışmalarında yakalanan 7 kişi hakkında 'kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçu kapsamında tahkikat yapılarak serbest bırakıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheli ise 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçu kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yürütülen projeli çalışmanın sonlandırılması amacıyla 5 Mart'ta Burdur, Isparta ve Aydın illerinde yapılan eş zamanlı operasyon ile 7 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı. 8 Mart'ta adliye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, 3'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Şüphelilerin ikamet, araç ve üzerlerinde yapılan aramalarda yaklaşık 26 bin kullanımlık sentetik kannabinoid enjekte edildiği değerlendirilen kağıt parçası, 640 gram metamfetamin maddesi, 46 sentetik ecza, 5 hassas terazi, 40 gram skunk, 66 ecstasy hap, uyuşturucu madde ölçüm ve kullanımına yarayan çok sayıda aparat ile 13 tabanca ve 103 fişek ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.