VALİ ÖKSÜZ, TERECİ AİLESİNİN İFTAR SOFRASINA MİSAFİR OLDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.03.2024 - 09:42, Güncelleme: 13.03.2024 - 09:42
 

VALİ ÖKSÜZ, TERECİ AİLESİNİN İFTAR SOFRASINA MİSAFİR OLDU

Burdur Valisi Türker Öksüz, Ramazan-ı Şerifin ikinci gününde Şirinevler Mahallesi'nde ikamet eden Tereci Ailesine misafir oldu.
Orucunu Tereci Ailesiyle birlikte açan Vali Öksüz, Ramazan Ayının manevi huzurunu, kardeşlik iklimini aile fertleri ile bir araya geldiği iftar sofrasında yaşadı.   İftarın ardından aileyle bir süre hasbihal eden Sn. Valimiz, baba Sabri Tereci'den devam eden tedavi süreciyle ilgili bilgi aldı, şifalar diledi. Biri üniversite olmak üzere, okullarına devam eden üç kızının eğitim süreçleriyle ilgili bilgi aldı.   Manevi coşkunun en üst seviyede yaşandığı, ibadetlerin yanı sıra yardımlaşmanın, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği Ramazan-ı Ayının misafir olduğu aileye, Burdurlu hemşehrilerimize ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diledi.   Tereci Ailesi ziyareti dolayısıyla Vali Öksüz'e teşekkür ederek, birlikte iftar yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.   Vali Yardımcısı Yasin Özcan ve Vakıf Müdürü Murat Yarar ziyaret sırasında Vali Öksüz’e eşlik etti.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Ramazan-ı Şerifin ikinci gününde Şirinevler Mahallesi'nde ikamet eden Tereci Ailesine misafir oldu.

Orucunu Tereci Ailesiyle birlikte açan Vali Öksüz, Ramazan Ayının manevi huzurunu, kardeşlik iklimini aile fertleri ile bir araya geldiği iftar sofrasında yaşadı.

 

İftarın ardından aileyle bir süre hasbihal eden Sn. Valimiz, baba Sabri Tereci'den devam eden tedavi süreciyle ilgili bilgi aldı, şifalar diledi. Biri üniversite olmak üzere, okullarına devam eden üç kızının eğitim süreçleriyle ilgili bilgi aldı.

 

Manevi coşkunun en üst seviyede yaşandığı, ibadetlerin yanı sıra yardımlaşmanın, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği Ramazan-ı Ayının misafir olduğu aileye, Burdurlu hemşehrilerimize ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diledi.

 

Tereci Ailesi ziyareti dolayısıyla Vali Öksüz'e teşekkür ederek, birlikte iftar yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

Vali Yardımcısı Yasin Özcan ve Vakıf Müdürü Murat Yarar ziyaret sırasında Vali Öksüz’e eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.