Antalya'da yağmurla karışık dolu yağışı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.03.2024 - 07:33, Güncelleme: 14.03.2024 - 07:33
 

Antalya'da yağmurla karışık dolu yağışı

Antalya'da yağmurla karışık dolu yağışı
Tunahan KIR/ ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da akşam saatlerinden itibaren sağanak ile birlikte dolu yağışı etkili oldu. Yağışın ardından kent merkezinde sokaklar beyaza bürünürken, bir vatandaş ise dolu birikintileri ile kartopu oynadı.Antalya'da akşam saatlerinden itibaren sağanak ve dolu etkili oldu. Aniden bastıran yağmurla karışık dolu yağışının ardından kentte cadde ve sokaklar beyaza bürüdü. Şimşeklerin çaktığı şehir merkezindeki bazı noktalarda yağıştan kaynaklı su birikintileri oluşurken, yayalar ve araç sürücüleri ulaşımda güçlük yaşadı. Yağış birkaç saat sürdükten sonra sona erdi. Kent merkezindeki bazı sokaklarda dolu taneleri birikti. Kenan Yaldız isimli bir vatandaş ise biriken dolu tanelerini kartopuna benzeterek, oyun oynadı.'KAR ŞEKLİNDEKİ DOLULARIMIZ BİZİ MUTLU ETTİ'Yaldız, "Evet, Antalya'ya akşam saatlerinden itibaren yağan kar şeklinde dolularımız bizi mutlu etti. Antalya'nın kış mevsiminde değişiklik oldu. Biz esnaflar olarak hem yağmurun yağması hem de kar şeklindeki dolu ile mutlu olduk" dedi. Vatandaşlar dolunun üzerine tarih de yazdı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Antalya'da yağmurla karışık dolu yağışı

Tunahan KIR/ ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da akşam saatlerinden itibaren sağanak ile birlikte dolu yağışı etkili oldu. Yağışın ardından kent merkezinde sokaklar beyaza bürünürken, bir vatandaş ise dolu birikintileri ile kartopu oynadı.

Antalya'da akşam saatlerinden itibaren sağanak ve dolu etkili oldu. Aniden bastıran yağmurla karışık dolu yağışının ardından kentte cadde ve sokaklar beyaza bürüdü. Şimşeklerin çaktığı şehir merkezindeki bazı noktalarda yağıştan kaynaklı su birikintileri oluşurken, yayalar ve araç sürücüleri ulaşımda güçlük yaşadı. Yağış birkaç saat sürdükten sonra sona erdi. Kent merkezindeki bazı sokaklarda dolu taneleri birikti. Kenan Yaldız isimli bir vatandaş ise biriken dolu tanelerini kartopuna benzeterek, oyun oynadı.

'KAR ŞEKLİNDEKİ DOLULARIMIZ BİZİ MUTLU ETTİ'

Yaldız, "Evet, Antalya'ya akşam saatlerinden itibaren yağan kar şeklinde dolularımız bizi mutlu etti. Antalya'nın kış mevsiminde değişiklik oldu. Biz esnaflar olarak hem yağmurun yağması hem de kar şeklindeki dolu ile mutlu olduk" dedi. Vatandaşlar dolunun üzerine tarih de yazdı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.