Ümit Özdağ: Afganlardan da, Suriyelilerden de nefret etmiyoruz

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.03.2024 - 07:34, Güncelleme: 14.03.2024 - 07:34
 

Ümit Özdağ: Afganlardan da, Suriyelilerden de nefret etmiyoruz

Ümit Özdağ: Afganlardan da, Suriyelilerden de nefret etmiyoruz
Ersan ERDOĞAN/ MANİSA, (DHA)- ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Biz hiç kimsenin düşmanı değiliz. Afganlardan da, Suriyelilerden de nefret etmiyoruz. Ama herkesin kendi vatanına geri dönmesini istiyoruz. Allah kimsenin başına Suriye'nin başına getirdiği gibi bir iç savaş getirmesin." diye konuştu.Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Manisa’ya geldi. Gece saatlerinde geldiği kentte, Şehzadeler ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan seçim standına gelen Özdağ, büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Meşalelerle karşılanan Özdağ, daha sonra seçim standı önünde çıktığı tabure üzerinden kendisini bekleyen kalabalığa seslendi. Özdağ, “31 Mart'ta ülkemiz bir yerel seçim yaşayacak. Ama bu seçim yerel seçim olmanın ötesinde bir anlam taşıyor. Bu seçimde ortaya koyacağımız tavırla, ülkemizde 2011 yılından bu yana devam eden ve her geçen gün artarak, yoğunlaşarak, bir kabus gibi üzerine çöken örtülü istilasına hayır deme seçimi. Açık söyleyelim bu bir coğrafyanın iştirasıdır. Ordumuz yenilmedi, savaş kaybetmedik ama ülkemiz istila ediliyor. Bu hükümetin bilgisi dahilinde, onayıyla oluyor. Üstelik bu istilayı Türk halkına finanse ettiriyorlar. Biz hiç kimsenin düşmanı değiliz. Afganlardan da, Suriyelilerden de nefret etmiyoruz. Ama herkesin kendi vatanına geri dönmesini istiyoruz. Allah kimsenin başına Suriye'nin başına getirdiği gibi bir iç savaş getirmesin ama bizim ülkemizin başına da bir çorap örülmesini istemiyoruz. 31 Mart'a kadar hepinizden Manisa'da, sokak sokak dolaşarak arkadaşlarınızdan ve akrabalarınızdan başlayarak bu örtülü istilaya, bu haksızlığa, bu Türk milletine yapılan zulme hayır denmesi için oy bulmanızı, oy almanızı rica ediyorum." İfadesini kullandı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Ümit Özdağ: Afganlardan da, Suriyelilerden de nefret etmiyoruz

Ersan ERDOĞAN/ MANİSA, (DHA)- ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Biz hiç kimsenin düşmanı değiliz. Afganlardan da, Suriyelilerden de nefret etmiyoruz. Ama herkesin kendi vatanına geri dönmesini istiyoruz. Allah kimsenin başına Suriye'nin başına getirdiği gibi bir iç savaş getirmesin." diye konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Manisa’ya geldi. Gece saatlerinde geldiği kentte, Şehzadeler ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan seçim standına gelen Özdağ, büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Meşalelerle karşılanan Özdağ, daha sonra seçim standı önünde çıktığı tabure üzerinden kendisini bekleyen kalabalığa seslendi. Özdağ, “31 Mart'ta ülkemiz bir yerel seçim yaşayacak. Ama bu seçim yerel seçim olmanın ötesinde bir anlam taşıyor. Bu seçimde ortaya koyacağımız tavırla, ülkemizde 2011 yılından bu yana devam eden ve her geçen gün artarak, yoğunlaşarak, bir kabus gibi üzerine çöken örtülü istilasına hayır deme seçimi. Açık söyleyelim bu bir coğrafyanın iştirasıdır. Ordumuz yenilmedi, savaş kaybetmedik ama ülkemiz istila ediliyor. Bu hükümetin bilgisi dahilinde, onayıyla oluyor. Üstelik bu istilayı Türk halkına finanse ettiriyorlar. Biz hiç kimsenin düşmanı değiliz. Afganlardan da, Suriyelilerden de nefret etmiyoruz. Ama herkesin kendi vatanına geri dönmesini istiyoruz. Allah kimsenin başına Suriye'nin başına getirdiği gibi bir iç savaş getirmesin ama bizim ülkemizin başına da bir çorap örülmesini istemiyoruz. 31 Mart'a kadar hepinizden Manisa'da, sokak sokak dolaşarak arkadaşlarınızdan ve akrabalarınızdan başlayarak bu örtülü istilaya, bu haksızlığa, bu Türk milletine yapılan zulme hayır denmesi için oy bulmanızı, oy almanızı rica ediyorum." İfadesini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.