Mehmet Akif Ersoy Hatıratı ve Fotoğraf Sergisi’nin Açılışı Gerçekleştirildi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.03.2024 - 15:50, Güncelleme: 15.03.2024 - 15:50
 

Mehmet Akif Ersoy Hatıratı ve Fotoğraf Sergisi’nin Açılışı Gerçekleştirildi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Mehmet Akif Ersoy Hatıratı ve Fotoğraf Sergisi’nin açılışı Avşar Han’da gerçekleştirildi.
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ın açılış kurdelesini kestiği sergiye öğrencilerin ilgisi de oldukça yoğun oldu. Açılış öncesinde konuşan Rektör Dalgar öğrencilerin sergiye olan ilgisinden duyduğu memnuniyet dile getirerek “Yoğun programımızda sizlerle böylesi etkinliklerle bir araya gelmekten oldukça mutluyuz. Sizlerin gözlerindeki pırıltı, yüzünüzdeki gülümseme bizi motive ediyor ve sizler için daha fazla çalışma gayreti içine giriyoruz.” vurgusunu yaptı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili şunları söyledi: Akif'in Çağrısı: “Çalışmakla Yükselir Bu Vatan” Mehmet Akif Ersoy gibi milli bir değerimizin söylemlerini ve gençlerimize vermek istediği mesajları hepimizin doğru anlaması gerekiyor. Mehmet Akif Ersoy’u daha iyi anlamak için üniversite olarak 'Akif Diyor Ki' serisiyle sosyal medyada paylaşımlar yapıyoruz. Ayrıca, Mehmet Akif Ersoy Araştırma Merkezimizin faaliyetleri daha da güçlenmiştir. Mehmet Akif'in vurguladığı en önemli konu çalışmaktır. 'Çok çalışın,' diyor. 'Her şeyi başkasından bekleyerek bu ülke gelişmez,' diyor. Çalışmak zorundayız. Onun ilim ve çalışma üzerine vurgusunu biz de Rektörlüğümüzün her katına yazdırdık. Mehmet Akif, milli ve manevi konularda birçok mesajı olan değerli bir şahsiyettir. Onun ismini taşıyan bir üniversitede olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Ülkemiz için çok çalışmalıyız. İlime, bilgiye ve teknolojiye daha fazla önem verip gayret etmemiz gerekiyor. Gerçekleştirilen bu açılışa emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Açılış konuşmasının ardından Rektör Dalgar, öğrenciler ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Öğrencilere Safahat da hediye eden Rektör Dalgar, onlardan Safahat’ı okuma sözü de aldı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Mehmet Akif Ersoy Hatıratı ve Fotoğraf Sergisi’nin açılışı Avşar Han’da gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ın açılış kurdelesini kestiği sergiye öğrencilerin ilgisi de oldukça yoğun oldu.

Açılış öncesinde konuşan Rektör Dalgar öğrencilerin sergiye olan ilgisinden duyduğu memnuniyet dile getirerek “Yoğun programımızda sizlerle böylesi etkinliklerle bir araya gelmekten oldukça mutluyuz. Sizlerin gözlerindeki pırıltı, yüzünüzdeki gülümseme bizi motive ediyor ve sizler için daha fazla çalışma gayreti içine giriyoruz.” vurgusunu yaptı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili şunları söyledi:

Akif'in Çağrısı: “Çalışmakla Yükselir Bu Vatan”

Mehmet Akif Ersoy gibi milli bir değerimizin söylemlerini ve gençlerimize vermek istediği mesajları hepimizin doğru anlaması gerekiyor. Mehmet Akif Ersoy’u daha iyi anlamak için üniversite olarak 'Akif Diyor Ki' serisiyle sosyal medyada paylaşımlar yapıyoruz. Ayrıca, Mehmet Akif Ersoy Araştırma Merkezimizin faaliyetleri daha da güçlenmiştir. Mehmet Akif'in vurguladığı en önemli konu çalışmaktır. 'Çok çalışın,' diyor. 'Her şeyi başkasından bekleyerek bu ülke gelişmez,' diyor. Çalışmak zorundayız. Onun ilim ve çalışma üzerine vurgusunu biz de Rektörlüğümüzün her katına yazdırdık. Mehmet Akif, milli ve manevi konularda birçok mesajı olan değerli bir şahsiyettir. Onun ismini taşıyan bir üniversitede olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Ülkemiz için çok çalışmalıyız. İlime, bilgiye ve teknolojiye daha fazla önem verip gayret etmemiz gerekiyor. Gerçekleştirilen bu açılışa emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Açılış konuşmasının ardından Rektör Dalgar, öğrenciler ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Öğrencilere Safahat da hediye eden Rektör Dalgar, onlardan Safahat’ı okuma sözü de aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.