VALİ ÖKSÜZ JANDARMA PERSONELİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.03.2024 - 10:39, Güncelleme: 20.03.2024 - 10:39
 

VALİ ÖKSÜZ JANDARMA PERSONELİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Hacılar Jandarma Karakol Komutanlığında Jandarma personeli ile iftarda bir araya geldi.
İftar öncesi Hacılar Jandarma Karakoluna ziyarette bulunan Vali Öksüz, birimleri ziyareti sonrasında ziyaret defterini imzaladı.   İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder'den Hacılar Karakolu sorumluluk bölgesindeki çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi alan Vali Öksüz, Jandarma personeliyle iftar sofrasında bir araya geldi.   İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in de katıldığı iftarda, İftar sofrasının bereket ve esenliğini paylaştığı, vatandaşın huzuru, can ve mal güvenliğinin sağlanması noktasında kesintisiz ve zorlu görevi yerine getiren Jandarma personeline teşekkür eden Vali Öksüz, hayırlı ramazanlar ve görevlerinde başarılar diledi.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Hacılar Jandarma Karakol Komutanlığında Jandarma personeli ile iftarda bir araya geldi.

İftar öncesi Hacılar Jandarma Karakoluna ziyarette bulunan Vali Öksüz, birimleri ziyareti sonrasında ziyaret defterini imzaladı.

 

İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder'den Hacılar Karakolu sorumluluk bölgesindeki çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi alan Vali Öksüz, Jandarma personeliyle iftar sofrasında bir araya geldi.

 

İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in de katıldığı iftarda, İftar sofrasının bereket ve esenliğini paylaştığı, vatandaşın huzuru, can ve mal güvenliğinin sağlanması noktasında kesintisiz ve zorlu görevi yerine getiren Jandarma personeline teşekkür eden Vali Öksüz, hayırlı ramazanlar ve görevlerinde başarılar diledi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.