Burdur LİGA müsabakası başlıyor

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.03.2024 - 08:59, Güncelleme: 22.03.2024 - 08:59
 

Burdur LİGA müsabakası başlıyor

Burdur Belediyesi Armağan İlci Mahallesi Spor alanında Burdur LİGA müsabakalarına başlıyor
Burdur Belediyesi heyecan dolu bir futbol müsabakasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Spor tutkunlarının heyecanla beklediği turnuvaya kayıtlar, 22 Mart'ta başlayacak ve 22 Nisan'a kadar devam edecek. Kayıtlar Burdur Belediyesi Çözüm Masasına yapılacak. Futbolseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu müsabaka hem sporculara hem de seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tüm futbolseverleri ve takımları, bu heyecan verici etkinliğe katılmaya ve birlikte keyifli anlar yaşamaya davet etti.
Burdur Belediyesi Armağan İlci Mahallesi Spor alanında Burdur LİGA müsabakalarına başlıyor

Burdur Belediyesi heyecan dolu bir futbol müsabakasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Spor tutkunlarının heyecanla beklediği turnuvaya kayıtlar, 22 Mart'ta başlayacak ve 22 Nisan'a kadar devam edecek. Kayıtlar Burdur Belediyesi Çözüm Masasına yapılacak.

Futbolseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu müsabaka hem sporculara hem de seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tüm futbolseverleri ve takımları, bu heyecan verici etkinliğe katılmaya ve birlikte keyifli anlar yaşamaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.