Devrilen ağacın altında kalan adaydan tekerlekli sandalyeli seçim çalışması

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.03.2024 - 15:15, Güncelleme: 22.03.2024 - 15:15
 

Devrilen ağacın altında kalan adaydan tekerlekli sandalyeli seçim çalışması

BURDUR'da yaklaşık 2 hafta önce seçim çalışması sırasında devrilen ağacın altında kalarak ayağı kırılan Saadet Partisi Burdur Belediye başkan adayı Adnan Ersan (64) tedavisinin ardından seçim çalışmalarını tekerlekli sandalyeyle sürdürdü.
Saadet Partisi Burdur Belediye başkan adayı Adnan Ersan, 5 Mart günü seçim çalışmaları kapsamında iş yerlerini ziyaret ederken aşırı rüzgar nedeniyle yaklaşık 5 metre boyundaki andız ağacı devrildi. Adnan Ersan ile çalışmalara katılan oğlu belediye meclis üyesi adayı Taha Ersan (38), ağacın altında kaldı. Ağacın altından çıkarılan Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Adnan Ersan'ın sol ayağı kırılırken, oğlunun ise durumunun iyi olduğu belirlendi. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Adnan Ersan, bir süre evinde istirahat ettikten sonra bugün Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, partililer ve oğlu Taha Ersan ile Gazi Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı. Gazetecilere açıklama yapan Adnan Ersan, "Allah'a şükürler olsun bugünden itibaren sahalara indik. Sayın milletvekilimizin de katılımı ile bu mübarek cuma günü inşallah çalışmalarımız bereketli geçer. Biz milli görüş belediyeciliğini Burdur'umuza yaşatmak için, hep beraber elbirliğiyle yaşamak için göreve talip olduk. Halkımız teveccüh yaparsa inşallah bunu birlikte yaşayacağız" dedi. Milletvekili Şerafettin Kılıç da "Değerli başkanıma tekrar geçmiş olsun dileğimi iletiyorum. İnşallah sağlığına kavuşacak ve Burdur için koşturmaya, daha bir gayretle koşturmaya devam edecek. Burdurluya iyi hizmet edeceği kanaatindeyim" diye konuştu.
BURDUR'da yaklaşık 2 hafta önce seçim çalışması sırasında devrilen ağacın altında kalarak ayağı kırılan Saadet Partisi Burdur Belediye başkan adayı Adnan Ersan (64) tedavisinin ardından seçim çalışmalarını tekerlekli sandalyeyle sürdürdü.

Saadet Partisi Burdur Belediye başkan adayı Adnan Ersan, 5 Mart günü seçim çalışmaları kapsamında iş yerlerini ziyaret ederken aşırı rüzgar nedeniyle yaklaşık 5 metre boyundaki andız ağacı devrildi. Adnan Ersan ile çalışmalara katılan oğlu belediye meclis üyesi adayı Taha Ersan (38), ağacın altında kaldı. Ağacın altından çıkarılan Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Adnan Ersan'ın sol ayağı kırılırken, oğlunun ise durumunun iyi olduğu belirlendi. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Adnan Ersan, bir süre evinde istirahat ettikten sonra bugün Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, partililer ve oğlu Taha Ersan ile Gazi Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı.

Gazetecilere açıklama yapan Adnan Ersan, "Allah'a şükürler olsun bugünden itibaren sahalara indik. Sayın milletvekilimizin de katılımı ile bu mübarek cuma günü inşallah çalışmalarımız bereketli geçer. Biz milli görüş belediyeciliğini Burdur'umuza yaşatmak için, hep beraber elbirliğiyle yaşamak için göreve talip olduk. Halkımız teveccüh yaparsa inşallah bunu birlikte yaşayacağız" dedi.

Milletvekili Şerafettin Kılıç da "Değerli başkanıma tekrar geçmiş olsun dileğimi iletiyorum. İnşallah sağlığına kavuşacak ve Burdur için koşturmaya, daha bir gayretle koşturmaya devam edecek. Burdurluya iyi hizmet edeceği kanaatindeyim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.