Yem karma makinesinde sıkışan işçi öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.03.2024 - 07:36, Güncelleme: 25.03.2024 - 07:36
 

Yem karma makinesinde sıkışan işçi öldü

Yem karma makinesinde sıkışan işçi öldü
(Video eklendi)Erkan ALTUNTAŞ / AKSARAY, (DHA)-AKSARAY’da bir çiftlikte yem karma makinesine önce kolunu daha sonra da bedenini kaptıran işçi Mehmet Koyuncu (53), hayatını kaybetti. Olay anı da güvenlik kamerasınca kaydedildi. Olay, saat 16.00 sıralarında Bağlıkaya beldesinde bir çiftlikte meydana geldi. Mehmet Koyuncu, traktöre bağlı yem karma makinesiyle çalıştığı sırada önce kolunu, sonra bedenini kaptırdı. O sırada makineden çıkan yemlerin çuvallara dolduran 2 işçi, durumu fark edip, traktöre koşarak makineyi durdurdu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Koyuncu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Koyuncu'nun cansız bedeni makineden çıkartılıp, otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne morguna kaldırdı. Olay anı da güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Yem karma makinesinde sıkışan işçi öldü

(Video eklendi)

Erkan ALTUNTAŞ / AKSARAY, (DHA)-AKSARAY’da bir çiftlikte yem karma makinesine önce kolunu daha sonra da bedenini kaptıran işçi Mehmet Koyuncu (53), hayatını kaybetti. Olay anı da güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, saat 16.00 sıralarında Bağlıkaya beldesinde bir çiftlikte meydana geldi. Mehmet Koyuncu, traktöre bağlı yem karma makinesiyle çalıştığı sırada önce kolunu, sonra bedenini kaptırdı. O sırada makineden çıkan yemlerin çuvallara dolduran 2 işçi, durumu fark edip, traktöre koşarak makineyi durdurdu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Koyuncu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Koyuncu'nun cansız bedeni makineden çıkartılıp, otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne morguna kaldırdı. Olay anı da güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.