MADDİ DURUMU OLMAYAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ LGS VE YKS KURSU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.03.2024 - 08:50, Güncelleme: 25.03.2024 - 08:50
 

MADDİ DURUMU OLMAYAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ LGS VE YKS KURSU

Maddi Durumu Olmayan Öğrencilere Ücretsiz LGS ve YKS Kursu
İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, maddi imkanı kısıtlı öğrencilere destek olmak amacıyla önemli bir adım atıyor. Sönmez'in açıklamasına göre, atanamayan öğretmenlere iş imkanı yaratarak, aynı zamanda kısıtlı imkanlara sahip öğrencilere ücretsiz LGS ve YKS kursları sağlanacak. Bu proje, hem öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlamanın bir yolu hem de atama bekleyen öğretmenlere istihdam imkanı sunmanın bir çözümü olarak öne çıkıyor. Sönmez'in önerdiği bu adım, eğitim alanında önemli bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma örneği olarak Bucak ilçesinde uygulanacak. Kısıtlı imkanlara sahip öğrencilerin LGS ve YKS gibi önemli sınavlara hazırlanmaları için ücretsiz kurs imkanı sunulacak olması, bu öğrencilerin eğitimdeki fırsat eşitsizliğini azaltacak ve başarı şanslarını artıracak.
Maddi Durumu Olmayan Öğrencilere Ücretsiz LGS ve YKS Kursu

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, maddi imkanı kısıtlı öğrencilere destek olmak amacıyla önemli bir adım atıyor. Sönmez'in açıklamasına göre, atanamayan öğretmenlere iş imkanı yaratarak, aynı zamanda kısıtlı imkanlara sahip öğrencilere ücretsiz LGS ve YKS kursları sağlanacak.

Bu proje, hem öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlamanın bir yolu hem de atama bekleyen öğretmenlere istihdam imkanı sunmanın bir çözümü olarak öne çıkıyor. Sönmez'in önerdiği bu adım, eğitim alanında önemli bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma örneği olarak Bucak ilçesinde uygulanacak.

Kısıtlı imkanlara sahip öğrencilerin LGS ve YKS gibi önemli sınavlara hazırlanmaları için ücretsiz kurs imkanı sunulacak olması, bu öğrencilerin eğitimdeki fırsat eşitsizliğini azaltacak ve başarı şanslarını artıracak.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.