SİVAS Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.03.2024 - 15:04, Güncelleme: 26.03.2024 - 15:05
 

SİVAS Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz

SİVAS Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz
BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Doğru kimden gelirse gelsin destekliyoruz. Yanlışın karşısında duruyoruz. Yapıcı, yol gösterici, sorumlu, birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz" dedi.   Sivas'ın Suşehri ilçesine gelen Mustafa Destici, partisinin seçim bürosunu ziyaret edip, esnaf ile bir araya geldi. Partisinin Suşehri Belediye Başkan Adayı Sedat Sel için destek isteyen Destici, ardından Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda halka seslendi. Yapıcı bir siyaset izlediklerini söyleyen Destici, "Muhsin Yazıcıoğlu, hep millet için siyaset yaptı. Asla kendisini, partisinin önüne koymadı. Biz de aynı şiarla yolumuza devam ediyoruz. Doğru kimden gelirse gelsin destekliyoruz. Yanlışın karşısında duruyoruz. Yapıcı, yol gösterici, sorumlu, birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz. Şu anda Cumhur İttifakı'nın bir parçasıyız. Cumhur İttifakı'nın büyük şehirlerde adayları ortak, adaylarımız ortak. Ama diyelim Sivas'ta bizim de adayımız var, AK Parti'nin de adayı var, Milliyetçi Hareket Partisi'nin de adayı var. Diğer partilerimizin de adayları var. Ama inşallah az kaldı, 4 gün kaldı. Sivas'ı da kazanıyoruz. Onun da müjdesini vereyim. Son elimize ulaşan anket sonuçlarında Sivas'ı da rahat şekilde artık kazandığımızı görüyoruz" dedi. (DHA)     Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI-Oğuzhan ÇİFCİ/SUŞEHRİ(Sivas), (DHA)-
SİVAS Destici: Birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Doğru kimden gelirse gelsin destekliyoruz. Yanlışın karşısında duruyoruz. Yapıcı, yol gösterici, sorumlu, birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz" dedi.

 

Sivas'ın Suşehri ilçesine gelen Mustafa Destici, partisinin seçim bürosunu ziyaret edip, esnaf ile bir araya geldi. Partisinin Suşehri Belediye Başkan Adayı Sedat Sel için destek isteyen Destici, ardından Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda halka seslendi. Yapıcı bir siyaset izlediklerini söyleyen Destici, "Muhsin Yazıcıoğlu, hep millet için siyaset yaptı. Asla kendisini, partisinin önüne koymadı. Biz de aynı şiarla yolumuza devam ediyoruz. Doğru kimden gelirse gelsin destekliyoruz. Yanlışın karşısında duruyoruz. Yapıcı, yol gösterici, sorumlu, birleştirici, bütünleştirici bir siyaset izliyoruz. Şu anda Cumhur İttifakı'nın bir parçasıyız. Cumhur İttifakı'nın büyük şehirlerde adayları ortak, adaylarımız ortak. Ama diyelim Sivas'ta bizim de adayımız var, AK Parti'nin de adayı var, Milliyetçi Hareket Partisi'nin de adayı var. Diğer partilerimizin de adayları var. Ama inşallah az kaldı, 4 gün kaldı. Sivas'ı da kazanıyoruz. Onun da müjdesini vereyim. Son elimize ulaşan anket sonuçlarında Sivas'ı da rahat şekilde artık kazandığımızı görüyoruz" dedi. (DHA)

 

 

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI-Oğuzhan ÇİFCİ/SUŞEHRİ(Sivas), (DHA)-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.