VALİ ÖKSÜZ, ORUCUNU SALDA YURDU'NDA ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BİRLİKTE AÇTI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.03.2024 - 08:35, Güncelleme: 27.03.2024 - 08:35
 

VALİ ÖKSÜZ, ORUCUNU SALDA YURDU'NDA ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BİRLİKTE AÇTI

Burdur Valisi Türker Öksüz, Salda Kız Yurdunda kalan öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesinde 1300 kişinin kaldığı Salda Kız Yurdunda öğrencilerle birlikte orucunu açan Vali Öksüz, Ramazanın manevi huzurunu Üniversiteli gençlerle birlikte yaşadı.   İftar süresince öğrencilerle bol bol sohbet eden, yakından ilgilenerek tavsiyelerde bulan Vali Öksüz, "Üniversite yıllarının, bu dönemdeki arkadaşlıkların, dostlukların çok özel dönemler olduğunu belirterek, bu güzel yılları hayata en iyi şekilde hazırlanmak adına, en verimli şekilde değerlendirmelerini istedi.   İftarda ögrencilerle buluşan Vali Öksüz'e, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, şube müdürleri, yurt müdürleri eşlik ettiler.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, Salda Kız Yurdunda kalan öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesinde 1300 kişinin kaldığı Salda Kız Yurdunda öğrencilerle birlikte orucunu açan Vali Öksüz, Ramazanın manevi huzurunu Üniversiteli gençlerle birlikte yaşadı.

 

İftar süresince öğrencilerle bol bol sohbet eden, yakından ilgilenerek tavsiyelerde bulan Vali Öksüz, "Üniversite yıllarının, bu dönemdeki arkadaşlıkların, dostlukların çok özel dönemler olduğunu belirterek, bu güzel yılları hayata en iyi şekilde hazırlanmak adına, en verimli şekilde değerlendirmelerini istedi.

 

İftarda ögrencilerle buluşan Vali Öksüz'e, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, şube müdürleri, yurt müdürleri eşlik ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.