Suriye’den kaçak getirilen 2 bin 600 balık konservesi yakalandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.03.2024 - 14:05, Güncelleme: 27.03.2024 - 14:05
 

Suriye’den kaçak getirilen 2 bin 600 balık konservesi yakalandı

Suriye’den kaçak getirilen 2 bin 600 balık konservesi yakalandı
Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA’nın Akçakale ilçesinde polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada Suriye’den kaçak olarak getirilen 2 bin 600 gümrük kaçağı balık konservesi ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Ekipler, Akçakale’ye sınır komşusu olan Suriye’nin Telabyad kentinden geldiği değerlendirilen plakası ve sürücüsü açıklanmayan bir aracı durdurarak arama yaptı. Araçta yapılan aramada gizlenmiş vaziyette 2 bin 600 gümrük kaçağı balık konservesi ele geçti. Ekipler balık konservesine el koyarken, ismi açıklanmayan araç sürücüsü gözaltına aldı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Suriye’den kaçak getirilen 2 bin 600 balık konservesi yakalandı

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA’nın Akçakale ilçesinde polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada Suriye’den kaçak olarak getirilen 2 bin 600 gümrük kaçağı balık konservesi ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Ekipler, Akçakale’ye sınır komşusu olan Suriye’nin Telabyad kentinden geldiği değerlendirilen plakası ve sürücüsü açıklanmayan bir aracı durdurarak arama yaptı. Araçta yapılan aramada gizlenmiş vaziyette 2 bin 600 gümrük kaçağı balık konservesi ele geçti. Ekipler balık konservesine el koyarken, ismi açıklanmayan araç sürücüsü gözaltına aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.