SEÇİM TEDBİRLERİ VALİ ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA KAPSAMLI DEĞERLENDİRİLDİ

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.03.2024 - 14:05, Güncelleme: 27.03.2024 - 14:05
 

SEÇİM TEDBİRLERİ VALİ ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA KAPSAMLI DEĞERLENDİRİLDİ

ValiTürker Öksüz başkanlığında, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin İlimizde huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesini temin etmek amacıyla alınan tedbirleri görüşmek üzere kapsamlı "Seçim Tedbirleri Toplantısı" yapıldı.
Gerçekleşen toplantıda, seçim öncesi, oy verme günü ve seçimlerin sonrasını kapsayan tedbirler ayrıntılı olarak gözden geçirilerek, karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.   Seçim işlemlerini düzen içinde yapma ve yaptırma görevinin Yüksek Seçim Kurulunun denetiminde il ve ilçe seçim kurullarına ait olduğunu belirten Vali, idare olarak seçim sürecinde ki görevlerinin kamu güvenliğinin ve huzurun sağlanması olduğunu belirterek, seçimlerin İlimizde demokrasi şöleni içerisinde, en sağlıklı şekilde, huzur ortamında tamamlanmasını sağlamak istediklerini vurguladı. Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İlgili Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı J.Alb Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kaymakamlar, 58. Komando Alay Komutanı P. Komn. Alb. Ulus Çanşa,  Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı  Hakim Mehmet Onur Aşkın, Seçim Müdürü Enver Çolak, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, AFAD İl Müdürü Yasin Tokgöz, AEDAŞ İl Müdürü Özgür Bulut, Telekom Müdürü Mehmet Uludoğan, GAMER Sorumlu Müdürü Hikmet Bilge katıldı.  
ValiTürker Öksüz başkanlığında, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin İlimizde huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesini temin etmek amacıyla alınan tedbirleri görüşmek üzere kapsamlı "Seçim Tedbirleri Toplantısı" yapıldı.

Gerçekleşen toplantıda, seçim öncesi, oy verme günü ve seçimlerin sonrasını kapsayan tedbirler ayrıntılı olarak gözden geçirilerek, karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
 
Seçim işlemlerini düzen içinde yapma ve yaptırma görevinin Yüksek Seçim Kurulunun denetiminde il ve ilçe seçim kurullarına ait olduğunu belirten Vali, idare olarak seçim sürecinde ki görevlerinin kamu güvenliğinin ve huzurun sağlanması olduğunu belirterek, seçimlerin İlimizde demokrasi şöleni içerisinde, en sağlıklı şekilde, huzur ortamında tamamlanmasını sağlamak istediklerini vurguladı.

Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İlgili Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı J.Alb Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kaymakamlar, 58. Komando Alay Komutanı P. Komn. Alb. Ulus Çanşa,  Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı  Hakim Mehmet Onur Aşkın, Seçim Müdürü Enver Çolak, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, AFAD İl Müdürü Yasin Tokgöz, AEDAŞ İl Müdürü Özgür Bulut, Telekom Müdürü Mehmet Uludoğan, GAMER Sorumlu Müdürü Hikmet Bilge katıldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.