Bucak Belediyesi Tır ve Kamyon Garajının Yapımını Tamamlandı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.03.2024 - 15:33, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:33
 

Bucak Belediyesi Tır ve Kamyon Garajının Yapımını Tamamlandı

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, tır ve kamyon garajı projesinin yapımının tamamlandığını, trafik ve ulaşımın kısa süre içerisinde rahatlayacağını açıkladı.
Bucak Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz paklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile Kamyon ve Tır Garajı yaptı. Organize sanayi bölgesinde 30 bin metrekare alanda 270 kamyon ve TIR kapasiteli, 50 araçlık otopark ve idari bina-sosyal tesis, teknik servis hacimleri ve rekreasyon alanlarına sahip Kamyon Garajı ve TIR Parkını kullanıma hazır hale getirildi. Bucak Belediyesi, kullanılmaya başlanmasıyla birlikte artık kamyon ve TIR’lar şehir merkezine ve mahalle aralarına park yapmayarak bu parkı kullanacaklarını oldukça geniş, güvenli ve modern bir şekilde oluşturulacak alan sayesinde nakliyeci esnafı, hem park sorunu yaşamayacağını hem de araçlarının park sırasında yaşadıkları bazı olumsuz durumlarla karşılaşmayacaklarını belirtti. Bucak’ta trafiği rahatlatmak ve vatandaşların daha konforlu seyahati için yeni ulaşım hizmetlerini hayata geçiren Bucak Belediyesi, kentin uzun süredir ihtiyacı olan kamyon ve tır garajı projesini hayata geçirdi. Proje ile şehir merkezinde düzensiz parklanmaya neden olan, gerek kötü görüntüsü gerekse sıkışıklığa meydan vermesi nedeni ile kent trafiğini olumsuz yönde etkileyen tır ve kamyonlar düzenli bir park alanına sahip olacak.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, tır ve kamyon garajı projesinin yapımının tamamlandığını, trafik ve ulaşımın kısa süre içerisinde rahatlayacağını açıkladı.

Bucak Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz paklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile Kamyon ve Tır Garajı yaptı. Organize sanayi bölgesinde 30 bin metrekare alanda 270 kamyon ve TIR kapasiteli, 50 araçlık otopark ve idari bina-sosyal tesis, teknik servis hacimleri ve rekreasyon alanlarına sahip Kamyon Garajı ve TIR Parkını kullanıma hazır hale getirildi.

Bucak Belediyesi, kullanılmaya başlanmasıyla birlikte artık kamyon ve TIR’lar şehir merkezine ve mahalle aralarına park yapmayarak bu parkı kullanacaklarını oldukça geniş, güvenli ve modern bir şekilde oluşturulacak alan sayesinde nakliyeci esnafı, hem park sorunu yaşamayacağını hem de araçlarının park sırasında yaşadıkları bazı olumsuz durumlarla karşılaşmayacaklarını belirtti.

Bucak’ta trafiği rahatlatmak ve vatandaşların daha konforlu seyahati için yeni ulaşım hizmetlerini hayata geçiren Bucak Belediyesi, kentin uzun süredir ihtiyacı olan kamyon ve tır garajı projesini hayata geçirdi. Proje ile şehir merkezinde düzensiz parklanmaya neden olan, gerek kötü görüntüsü gerekse sıkışıklığa meydan vermesi nedeni ile kent trafiğini olumsuz yönde etkileyen tır ve kamyonlar düzenli bir park alanına sahip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.