BUCAK BELEDİYESİ’NİN KURDUĞU BETON SANTRALİ “BUCAK BETON” FAALİYETE GEÇTİ: İLK BETONUNU DÖKTÜ

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.03.2024 - 15:02, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:02
 

BUCAK BELEDİYESİ’NİN KURDUĞU BETON SANTRALİ “BUCAK BETON” FAALİYETE GEÇTİ: İLK BETONUNU DÖKTÜ

Bucak Belediyesi, Başkan Emrullah Ünal’ın hizmet belediyeciliği vizyonu ile kente saatte 100 M3 üretim kapasiteli geri beslemeli 100 ton kapasiteli 2 silolu Mobil beton santrali olan “Bucak Betonu” kurdu. Bucak Beton santrali deneme üretimine başladı ve İlk betonunu döktü
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıllarda taş kırma ve eleme tesisimizi hayata geçirerek alt ve üst yapıda kullandığımız kum ve çakıl gibi malzemeleri kendimiz üretmeye başlamıştık. Artık bundan bir üste çıkarak yine aynı bölgede kendi betonumuzu kendimizin üreteceği bir mobil beton santrali kurduk.   “Farkımız İcratlarımızda”.   Başkan Emrullah Ünal, Bucak Belediyesi olarak şehrimizde nerede kanayan bir yara varsa nerede bir aksaklık varsa o yaranın sarılmasında ve aksaklığın giderilmesinde büyük gayret gösteriyoruz. Bir taraftan altyapı, üstyapı, çevre düzenlemesi vb. çalışmalarımız devam ederken diğer taraftan da devam eden büyük projeleri hayata geçiriyoruz. Biliyorsunuz. ‘Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde. Yani Ziya Paşa bu beytinde diyor ki:  İnsanın aynası iştir, lafa bakılmaz. Bir kişinin aklının seviyesi yaptığı işte görünür.” Şehrimizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında dur durak bilmeden çalışıyoruz.”dedi. Başkan Ünal açıklamasının devamında, “Hayata geçirdiğimiz beton santralimiz ile birlikte belediyemize gelir kazandıracağız. Beton ihtiyacımızı dışardan karşılamanın maliyeti hem yüksek oluyor hem de zamanında hizmet akışı sağlanamıyordu. Bu nedenle en büyük ihtiyaçlarımızdan birisini karşılamak için kendi santralimizi kurduk. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Bucak Belediyesi, Başkan Emrullah Ünal’ın hizmet belediyeciliği vizyonu ile kente saatte 100 M3 üretim kapasiteli geri beslemeli 100 ton kapasiteli 2 silolu Mobil beton santrali olan “Bucak Betonu” kurdu. Bucak Beton santrali deneme üretimine başladı ve İlk betonunu döktü

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıllarda taş kırma ve eleme tesisimizi hayata geçirerek alt ve üst yapıda kullandığımız kum ve çakıl gibi malzemeleri kendimiz üretmeye başlamıştık. Artık bundan bir üste çıkarak yine aynı bölgede kendi betonumuzu kendimizin üreteceği bir mobil beton santrali kurduk.

 

“Farkımız İcratlarımızda”.

 

Başkan Emrullah Ünal, Bucak Belediyesi olarak şehrimizde nerede kanayan bir yara varsa nerede bir aksaklık varsa o yaranın sarılmasında ve aksaklığın giderilmesinde büyük gayret gösteriyoruz. Bir taraftan altyapı, üstyapı, çevre düzenlemesi vb. çalışmalarımız devam ederken diğer taraftan da devam eden büyük projeleri hayata geçiriyoruz. Biliyorsunuz. ‘Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde. Yani Ziya Paşa bu beytinde diyor ki:  İnsanın aynası iştir, lafa bakılmaz. Bir kişinin aklının seviyesi yaptığı işte görünür.” Şehrimizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında dur durak bilmeden çalışıyoruz.”dedi.

Başkan Ünal açıklamasının devamında, “Hayata geçirdiğimiz beton santralimiz ile birlikte belediyemize gelir kazandıracağız. Beton ihtiyacımızı dışardan karşılamanın maliyeti hem yüksek oluyor hem de zamanında hizmet akışı sağlanamıyordu. Bu nedenle en büyük ihtiyaçlarımızdan birisini karşılamak için kendi santralimizi kurduk. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.