Heyelanda ölen 3 işçiden 2'si son yolculuğuna uğurlandı (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.03.2024 - 20:25, Güncelleme: 28.03.2024 - 20:25
 

Heyelanda ölen 3 işçiden 2'si son yolculuğuna uğurlandı (2)

Heyelanda ölen 3 işçiden 2'si son yolculuğuna uğurlandı (2)
(Video eklendi)CENAZE NAMAZINI İMAM AĞABEYİ KILDIRDITrabzon'da içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalarak hayatını kaybeden 3 işçiden Mehmet Sultan Allahverdi (50) için Rize'nin İyidere ilçesi Kalecik köyünde cenaze düzenlendi. Cenazeye İyidere Kaymakamı Erol Gürsoy, Hayrat Kaymakamı Davut Elmastaş, Trabzon Müftüsü Selami Aydın, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Evli ve 4 çocuk babası Allahverdi'nin cenazesi, imam ağabeyi Mehmet Selim'in kıldırdığı namaz sonrası aile kabristanlığında toprağa verildi. (DHA) Mehmet Can PEÇE/İYİDERE (Rize),(DHA)
Heyelanda ölen 3 işçiden 2'si son yolculuğuna uğurlandı (2)

(Video eklendi)

CENAZE NAMAZINI İMAM AĞABEYİ KILDIRDI

Trabzon'da içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalarak hayatını kaybeden 3 işçiden Mehmet Sultan Allahverdi (50) için Rize'nin İyidere ilçesi Kalecik köyünde cenaze düzenlendi. Cenazeye İyidere Kaymakamı Erol Gürsoy, Hayrat Kaymakamı Davut Elmastaş, Trabzon Müftüsü Selami Aydın, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Evli ve 4 çocuk babası Allahverdi'nin cenazesi, imam ağabeyi Mehmet Selim'in kıldırdığı namaz sonrası aile kabristanlığında toprağa verildi. (DHA)

Mehmet Can PEÇE/İYİDERE (Rize),(DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.