BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 31.03.2024 - 11:08, Güncelleme: 31.03.2024 - 11:11
 

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

Bucak’ta Belediye Başkan adayları sabahın erken saatlerinde oylarını kullandı.
Bucak belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal Gençlik Merkezinde 1054 nolu sandıkta, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş 70 evler TOKİ Ortaokulu 1073 numaralı sandıkta, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Yusuf Erdoğdu ise Hüseyin Türker ortaokulu 1038 numaralı sandıkta oylarını kullandılar. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın ise Gençlik Merkezi 1054 numaralı sandıkta oyunu kullandı.   Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Bucak Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın oy kullandıktan sonra yaptıkları açıklamada, seçimlerin ülkeye ve ilçemize hayırlı olmasını dilediler. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Yusuf Erdoğdu’da seçimlerin başta ülkemize ve ilçeye hayırlı olmasını dilediler.    Ak Parti İlçe Başkanı Osman taşkın da Gençlik merkezinde oyunu kullanadı. 
Bucak’ta Belediye Başkan adayları sabahın erken saatlerinde oylarını kullandı.

Bucak belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal Gençlik Merkezinde 1054 nolu sandıkta, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş 70 evler TOKİ Ortaokulu 1073 numaralı sandıkta, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Yusuf Erdoğdu ise Hüseyin Türker ortaokulu 1038 numaralı sandıkta oylarını kullandılar. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın ise Gençlik Merkezi 1054 numaralı sandıkta oyunu kullandı.  

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Bucak Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın oy kullandıktan sonra yaptıkları açıklamada, seçimlerin ülkeye ve ilçemize hayırlı olmasını dilediler.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Yusuf Erdoğdu’da seçimlerin başta ülkemize ve ilçeye hayırlı olmasını dilediler.   

Ak Parti İlçe Başkanı Osman taşkın da Gençlik merkezinde oyunu kullanadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.