Başkan Böcek, oyunu Konyaaltı'nda kullandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.03.2024 - 12:17, Güncelleme: 31.03.2024 - 12:17
 

Başkan Böcek, oyunu Konyaaltı'nda kullandı

Başkan Böcek, oyunu Konyaaltı'nda kullandı
Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin adayı Muhittin Böcek, oy kullandı. Oy kabininde uzun süre bekleyen Böcek, 'uzun süre beklediniz' sözlerine gülümseyerek 'Düşündüm' cevabını verdi. Böcek, seçim kampanyasında rahatsızlık verdikleri vatandaştan da özür diledi.Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, oyunu Konyaaltı ilçesindeki Bedriye Bileydi İlkokulu'nda saat 11.00'da kullandı. 1184 nolu sandık başına gelen Böcek, sandık görevlilerinin elini sıktı, kolaylıklar diledi. Seçmenin fotoğraf çektirme isteğini kırmayan Başkan Böcek, oy kullanacağı pusula ve zarfı alırken 'Nereye vereceğimiz belli' dedi. Pusulayla kabine giren Böcek oy kullanma işlemi uzun sürünce bir gazetecinin 'Başkanım uzun süre beklediniz' sözleri üzerine gülümseyerek 'Düşündüm' cevabını verdi. Böcek daha sonra okulun bahçesinde bir açıklama yaptı. Seçimin herkes için hayırlı olmasını dileyen Muhittin Böcek, “19 ilçemizde ve büyükşehirimizde bütün vatandaşlarımız özgürce demokrasi inancıyla oylarını kullanacaklar. Öncelikle kıymetli hemşerilerimden vatandaşlarımdan bu seçim sürecinde gece günüz demeden koşan, aynı zamanda vatandaşlarımızı araçlardan müzik sesiyle de onları rahatsız etmiş olabiliriz. Onlardan özür diliyoruz. Ama bu yerel seçimde elimizden geldiğince, kırmadan dökmeden ülkemiz için, Antalya'mız için her yerde çalıştık, emeği geçen yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm ülkemize ve Antalya'mıza seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın kendilerini yönetmek isteyen kişileri seçecektir. İnşallah hayırlı olur" dedi.Böcek daha sonra beraberindekilerle okuldan ayrıldı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Başkan Böcek, oyunu Konyaaltı'nda kullandı

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin adayı Muhittin Böcek, oy kullandı. Oy kabininde uzun süre bekleyen Böcek, 'uzun süre beklediniz' sözlerine gülümseyerek 'Düşündüm' cevabını verdi. Böcek, seçim kampanyasında rahatsızlık verdikleri vatandaştan da özür diledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, oyunu Konyaaltı ilçesindeki Bedriye Bileydi İlkokulu'nda saat 11.00'da kullandı. 1184 nolu sandık başına gelen Böcek, sandık görevlilerinin elini sıktı, kolaylıklar diledi. Seçmenin fotoğraf çektirme isteğini kırmayan Başkan Böcek, oy kullanacağı pusula ve zarfı alırken 'Nereye vereceğimiz belli' dedi. Pusulayla kabine giren Böcek oy kullanma işlemi uzun sürünce bir gazetecinin 'Başkanım uzun süre beklediniz' sözleri üzerine gülümseyerek 'Düşündüm' cevabını verdi.

Böcek daha sonra okulun bahçesinde bir açıklama yaptı. Seçimin herkes için hayırlı olmasını dileyen Muhittin Böcek, “19 ilçemizde ve büyükşehirimizde bütün vatandaşlarımız özgürce demokrasi inancıyla oylarını kullanacaklar. Öncelikle kıymetli hemşerilerimden vatandaşlarımdan bu seçim sürecinde gece günüz demeden koşan, aynı zamanda vatandaşlarımızı araçlardan müzik sesiyle de onları rahatsız etmiş olabiliriz. Onlardan özür diliyoruz. Ama bu yerel seçimde elimizden geldiğince, kırmadan dökmeden ülkemiz için, Antalya'mız için her yerde çalıştık, emeği geçen yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm ülkemize ve Antalya'mıza seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın kendilerini yönetmek isteyen kişileri seçecektir. İnşallah hayırlı olur" dedi.

Böcek daha sonra beraberindekilerle okuldan ayrıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.