Sandık başında kalp krizinden hayatını kaybetti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.03.2024 - 13:11, Güncelleme: 31.03.2024 - 13:11
 

Sandık başında kalp krizinden hayatını kaybetti

Sandık başında kalp krizinden hayatını kaybetti
Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- YOZGAT'ta oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren Mustafa İldiş (76), hayatını kaybetti. Yozgat merkeze bağlı Lök köyünde oturan Mustafa İldiş, sabah 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için oyunu kullanmak üzere köyün atıl durumdaki sağlık ocağında kurulan sandığa gitti. Görevlilerden pusula, zarf ve mührü aldıktan sonra kabine ilerleyen İldiş, fenalaşarak yere yığıldı. Çevresindeki vatandaşların müdahalesinin ardından otomobille Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen İldiş, yolda hayatını kaybetti. İldiş'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Sandık başında kalp krizinden hayatını kaybetti

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- YOZGAT'ta oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren Mustafa İldiş (76), hayatını kaybetti.

Yozgat merkeze bağlı Lök köyünde oturan Mustafa İldiş, sabah 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için oyunu kullanmak üzere köyün atıl durumdaki sağlık ocağında kurulan sandığa gitti. Görevlilerden pusula, zarf ve mührü aldıktan sonra kabine ilerleyen İldiş, fenalaşarak yere yığıldı. Çevresindeki vatandaşların müdahalesinin ardından otomobille Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen İldiş, yolda hayatını kaybetti. İldiş'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.